sun city (1) Przyjemne solarium. Często tam chodzę i mogę liczyć na rabaty. Ogólnie jest... erena polecam!!! (1) Polecam gorąco! Korzystałam kilkakrotnie z solarium. Łóżka super, bardzo... Iwona Jestem na TAK :) (1) Obsługa na najwyższym poziomie, zawsze czysto. Jedno z najlepszych miejsc aby... Maciek
mega (1) polecam xxx Milena - opinia (1) POLECAM, ZARÓWNO SOLARIUM JAK I SLIM CENTER. JESTEM ZADOWOLONA Z EFEKTÓW.... Milena Zadowolony klient (1) Od jakiegoś czasu uczęszczam do Avasun przeniosłem się z innego salonu i... markm Polecam Sun City (1) Tak jak w nagłówku. Krótko i rzeczowo - polecam. Cenię sobie solaria, gdzie... Iwonka86 Solarium Sun City (1) Bardzo lubię tam chodzić ze względu na czystość tego miejsca, miłą obsługę i... Lena Marta - opinia (2) Postanowiłam podzielic się opinią ponieważ korzystałam z solarium od 1,5... Marta ania - opinia (1) szczegolne pozdrowienia dla pani o blond wlosach!! bardzo mila dziewczyna!! ania Hybryda (1) Skusiłam się na manicure hybrydowy,jestem bardzo zadowolona mimo codziennych... Karzrzyna SOLARIUM (1) SUPER SOLARIUM BARDZO MILA I FACHOWA OBSLUGA SZCZEGOLNIE PANI BLONDYNKA... KAROLINA Najlepszej solarium w miescie (1) witam chcialbym kazdemu polecic najlepsze solarium w miescie obsluga jest... steve wonder Stala klientka (1) Jestem stala klientka od 2 lat. jestem bardzo zadowolona z... Klientka NIE WRÓCĘ TAM. (1) Byłam klientką tego solarium, i nie polecam. z tego względu iz moze obsluga... totalnie zawiedziona. solarium (1) jestem stałą klientką salonu :) i chciałabym polecić innym osobom, ceny są... A. Solarium Dubaj (1) Bardzo dobra jakość kosmetyków,szczególnie polecam hybrydowe lakiery do... Patrycja Komsetyka (1) Odwiedziłam salon finix korzystając z kuponu zakupów Grupowych, zrobiła henne... Dorota Solarium jak na trójmiasto przystało :) (1) Witam wszystkich czytających opinie sama jestem leń:) ,ale postanowiłam... Paulina Super solarium! (1) Od niedawna korzystam z usług tego solarium i spewnością polecam wszystkim.... Mariusz