Przedłużanei rzęs kosmetyka DUBAJ (1) polecam gorąco zabieg przedłużania rzęs, Pani Julia to profesjonalistka.... Jusia Rewelacja! (1) Przyznaję, że jestem bardzo wymagającą klientką, jednak Solarium Dubaj... Madzia POLECAM SOLARIUM NA MORENIE , ODRADZAM STANOWCZO WE WRZESZCZU (3) POLECAM SOLARIUM NA MORENIE BARDZO MILA OBSLUGA DORADZA Z USMIECHEM NA BUZI,... MAMROTKA
Gorąco polecam:) (1) Każdemu kto chce osiągnąć efekt pięknej opalenizny w krótkim czasie w czystym... IWONA sun city (1) Przyjemne solarium. Często tam chodzę i mogę liczyć na rabaty. Ogólnie jest... erena polecam!!! (1) Polecam gorąco! Korzystałam kilkakrotnie z solarium. Łóżka super, bardzo... Iwona Jestem na TAK :) (1) Obsługa na najwyższym poziomie, zawsze czysto. Jedno z najlepszych miejsc aby... Maciek mega (1) polecam xxx Milena - opinia (1) POLECAM, ZARÓWNO SOLARIUM JAK I SLIM CENTER. JESTEM ZADOWOLONA Z EFEKTÓW.... Milena Zadowolony klient (1) Od jakiegoś czasu uczęszczam do Avasun przeniosłem się z innego salonu i... markm Polecam Sun City (1) Tak jak w nagłówku. Krótko i rzeczowo - polecam. Cenię sobie solaria, gdzie... Iwonka86 Solarium Sun City (1) Bardzo lubię tam chodzić ze względu na czystość tego miejsca, miłą obsługę i... Lena Marta - opinia (2) Postanowiłam podzielic się opinią ponieważ korzystałam z solarium od 1,5... Marta ania - opinia (1) szczegolne pozdrowienia dla pani o blond wlosach!! bardzo mila dziewczyna!! ania Hybryda (1) Skusiłam się na manicure hybrydowy,jestem bardzo zadowolona mimo codziennych... Karzrzyna SOLARIUM (1) SUPER SOLARIUM BARDZO MILA I FACHOWA OBSLUGA SZCZEGOLNIE PANI BLONDYNKA... KAROLINA Najlepszej solarium w miescie (1) witam chcialbym kazdemu polecic najlepsze solarium w miescie obsluga jest... steve wonder Stala klientka (1) Jestem stala klientka od 2 lat. jestem bardzo zadowolona z... Klientka NIE WRÓCĘ TAM. (1) Byłam klientką tego solarium, i nie polecam. z tego względu iz moze obsluga... totalnie zawiedziona. solarium (1) jestem stałą klientką salonu :) i chciałabym polecić innym osobom, ceny są... A.