GDYNIA - solarium Hawana (3) przerost formy nad treścią. Ładny wystrój, dużo łóżek lecz pomimo pozytywnej... ali z bali super tusz do rzęs (1) Byłam ostatnio na tuszuwaniu rzęs MYscara,efekt super tusztrzymał się ok.3... Beata bardzo miła obsługa (1) bardzo miła obsługa; podoba mi się wystrój gabinetu. jeden mały minus to... ola
Aga - opinia (1) Bardzo fajny salon. Dwie kosmetyczki i obydwie przemiłe i fachowe w każdym... Aga FAJNE SOLARIUM (1) bylam w zeszly weekend -fajnie ze jest taka promocja bo mozna sie opalic na... BEATA Co najwyzej srednio. (2) Luzka sa juz wiekowe nawet kilkunastoletnie. Bylam ostatnio na UWE, kabina nr... Jadzia Pozdrawiam! :) (1) A ja pracowałam w Arubie przez pierwsze dwa lata i pozdrawiam serdecznie... Ofca Beznadzieja... (1) Mimo wszelkich starań Pani fryzjerki, która okazała się nad wyraz rozmowna,... klientka polecam:) (2) super obsluga, przystepne ceny:) Karolinka W-wo Polecam! (1) chodzę do Fenixa od lat,czasem zdradzałam na rzecz innego ale zawsze wracam.... Olka To jest solarium (1) Witam, Nie chetnię podchodze do zmian jednak przez przypadek trafiłam do tego... Marta Nie rozumiem (1) Witam, musiałem dodać tą opinię ponieważ nurtuje mnie jeden fakt. Dlaczego... Artur NIe polecam (1) Kilka razy natknęłam się na oferty salonu wystawiane na portalach typu grupon... annna jak najbardziej pozytywnie (1) Właśnie wróciłam z salonu. Manicure i pedicure wykonany na 6+! wszytskim... Ania ok (1) korzystałam kilka razy z usług salonu z oferty gruper. Byłam zadowolona,... annia POLECAM !!!!! (1) Polecam wszystkim solarium Avasun. Jestem bardzo zadowolona, miła obsługa,... MM Godne polecenia (1) Bardzo ładny wystrój, najnowszy sprzęt-nie sprzedają światła tylko opalają :D... Mat Pani Emilia - suoer profesjonalistka! :) (1) Gorąco polecam, przemiła obsługa, byłam pierwszy raz, za kilka dni pójdę... Aga Polecam (1) Dobre lampy, które opalają a nie tylko świecą :) Obsługa b. miła, polecam... Mariola POLECAM GORĄCO (1) POLECAM WSZYSTKIM , KTO CENI SOBIE JAKOŚĆ I EFEKT NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE....... MARZENA