zadna rewelacja (1) Lampy sa juz zuzyte i slabe, po 10 minutach opalania (mam bardzo jasna... IL0NA SUPER (1) Solarium mega zadbane zawszeczyściustkow kabinach i WC - super obsługa... KLIENTKA Polecam bladziochom i niedowiarkom (1) Bardzo polecam Słoneczną Lagune tym wszystkim, którzy maja jasna karnacje,... Kasia
PO CO KOMU TAKA REKLAMA Z GROUPONU? (1) Zakupiłam karnet do tego solarium z Grouponu.Solarium zadbane, czyste (aż do... Kasia Mnie też oszukali (3) Witam! Ja tez zostałam oszukana przez właścicieli, tylko ze wykupiłam karnet... Aga Nie polecam (1) Witam byłem do dzisiaj klientem bambusa,miałem kilka razy wykupiony karnet na... Mariusz Polecam!!! (1) szczerze polecam, obsługa bardzo miła i profesjonalna, solarium opala,a nie... az7 super solarium (1) bardzo dobre solarium nie ma się normalnie czego przyczepić heh tylko nie... ika również nigdy wiecej (1) miałem dość długie włosy jak na faceta, i chciałem przyciąć, fryzjerka skała... Paweł świetne solarium (1) Już od roku byłam stałą klientką solarium SILVER w Gdyni, ale z powodów... Luiza Również bardzo negatywnie! (1) Sądząc po wpisach poniżej (poza ostatnim-najświeższym) dotyczą dawnych czasów... Kasia Negatywna opinia (1) Z przykrością muszę wystawić negatywną opinię. Chciałam skorzystać z solarium... Marta niepolecam (2) Wykonują lifting kawitacyjny nie mając do tego odpowiedniego sprzętu. W... klientka polecam (2) bylam pierwszy raz i polecam, obslugiwala mnie taka szatynka w kreconych... daria liposukcja kawitacyjna (3) Niestety przykro to opisywać, ale salon jest brudny, pani kosmetyczka chciała... Nina Kosmetyka (1) PANI Paulina,to osoba stworzona do tej pracy.Podejście do klienta bardzo... IZA Profesjonalizm (1) Często korzystałam z solarium, ale dopiero "Słoneczna Laguna"... Aleksandra POLECAM! (1) Niedawno po raz pierwszy skorzystałam z usług Słonecznej Laguny i byłam... m. polecam usługi kosmetyczne pani Pauliny (1) wystarczy na nią spojrzeć by wiedzieć , że będzie miło sympatycznie i... jjako Paula - opinia (1) polecam te solarium ;) Paula