Polecam! (1) OBSLGA BARDZO DOBRA. Super wykonanie pedicure i manicure oaz depilacji. Pani... stala klientka Vacoo i paznokcie (1) Tak jak właścicielka mówi .. w salonie trzeba czuć się swobodnie, jak w domu.... Zadowolona Jestem bardzo zadowolony z obsługi takiej młodej Pani blondynki (1) Witam, Byłem na solarium w sb, Pani, która tam była była prze sympatyczna,... Janusz i Monika
super (1) pierwszy raz przyszedłem na to solarium i będe stałym klientem, czysto, miło,... maks beznadzieja!!!! (1) Na stronie studia piszą o utalentowanych fryzjerach- w trakcie pobytu nie... m STANDARDY EUROPEJSKIE (1) Odwiedzam Państwa Solarium zawsze ilekroć jestem w kraju. Cieszę się ,że... Janusz K Polecam manicure :))) (1) Manicur w wykonaniu p. Małgosi jak i jej towarzystwo oraz wesołe usposobienie... mania Polecam ! (1) Przemiła obsługa, fachowa robota, cudowne zapachy :-) Wizyta w JamajkaSun to... Marta Fajne solarium, tanio (1) Korzystam i polecam, przystępne ceny. Mariola polecam (1) pedicure - boski!!! Ania cwan - opinia (2) Polecam , super efekt, kompetentna Pani i nieduzy koszt cwan ;) (1) Wielokrotnie korzystałam z usług kosmetyczek, zazwyczaj cieszyłam się, że... MAGDA Super (1) Ja jestem bardzo zadowolona z tego solarium,opalalam sie kilkakrotnie... wioletta gorąco polecam (1) Witam Moja wizyta zaczeła się od zakupu na gruponie wejść na VACU . Nie dość... Sylwia Polecam (1) Korzystam i jestem zadowolona. Viki VITALSUN SOLARIUM (2) Witam serdecznie. Czytając te kilka opinii zamieszczonych tu od prawie 2... Rafał Ciesielski fajne solarium (2) Fajna obsługa miło i przyjemnie, sprzęt wysokiej klasy. Dziekuję i pozdrawiam... klientka solarium na ul.Chylońskiej (1) Bardzo polecam solarium na Chylońskiej. Czysto, miło, bardzo dobre łóżka.... Dorota zdecydowanie odradzam (2) kupiłam karnet w grudniu 10 wizyt po 10 min.. Nie uprzedzono mnie, że po 5... Aga Jest stronka internetowa? (2) Jestem zadowolona z wyprawy do tego solarium , jednak dzis gdy juz widac... Kobra