Dagmara - opinia (1) co do przystojnego elektryka... pozdrawiam Cie Tomku :) Dagmara Panstwa opinie sa nie do pomyslenia... (1) Panstwa opinie sa nie do pomyslenia,wystarczy na nie spojrzec ..... Jako... karol OBSŁUGA KLIENTOW (1) hm...przeczytałam wyżej wypowiedź klientki która strasznie nie znosi "Pani... I.R
Obsługa pwinna być w tego typu miejscsch profesjonalna i miła !!! (1) Zgadzam się z poprzedniczką w 100 % jakiś czas temu na długo rozstałam się z... klientka Piękne paznokcie (1) Korzystałam w przeciągu kilku ostatnich lat z usług kliku salonów... Joanna Gorąco polecam (1) Witam jestem Państwa klientka od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona z... Justyna l. przymorze (1) Korzystam z usług tego solarium przynajmniej dwa razy w tygodniu i jestem... eva Sympatycznie (1) Polecam!!!Czysto i mila obsługa. Lampy jak dla mnie w porzadku. Niuni@ Rewelacja (1) Najlepsze solarium w Gdańsku, zawsze fajne promocje i always SUN. pozdrawiam... Kamila Mile zaskoczona (1) rzadko trafia sie tak miła i profesjonalna obsługa,sama nie wiedziałam czego... paskuda :-( - opinia (1) jestem stałą klientką ale ostatnio zniechęciłam się do korzystania z tego... :-( pomyłka w czasie opalania (1) kilkakrotnie korzystałam z tego solarium niestety ostatnim razem pani która... bozenek Gosia - opinia (1) Bardzo sympatyczne miejsce, panie miłe i chętne do pomocy. Fajnie, że... Gosia Dreamer - opinia (1) Bardzo fajne solarium naprawdę polecam (Morena) :)))) Dreamer obsługa (1) ostatnio byłam w tym solarium i jest już nowa obsługa a konkretnie nowa Pani... Marta obsługa (1) Korzystałam tylko kilkakrotnie z tego salonu ,ponieważ zraziła mnie... zadowolona klientka mile zaskoczona (2) Witam, od jakiegos czasu korzystam z Panstwa solarium, ceny weekendowe sa... Agata agrafka - opinia (1) Jedyne Solarium chyba w Gdyni, gdzie jest kabina stojąca za co wielkie BRAWO,... agrafka pirelka - opinia (1) Byłam pierwszy raz w tym solarium, trafiłam na łóżko nr.2 za 1,20 zł. Właśnie... pirelka :((:(:( (2) jestem pod wielkim wrażeniem ze solarium jest otwarte w weekend:(czy to jest... czarna