POLECAM!!! (1) Świetna obsługa, bardzo dobre łóżka, polecam wszystkim, ktorzy cenia sobie... zabek69 Tropikalne miejsce :-) (1) Solarium jest jedyne w swoim rodzaju. Niesamowity klimat oddający urok... Domelos :))) (1) a ja polecam morene!! dziewczyny sa bardzo mile i gadatliwe:)) bardzo milo... NIEZAPOMINAJKA
Polecam wszystkim:) (1) Naprawdę najlepsze solarium na jakim byłam:) chodzę tam średnio raz w... M ossa - opinia (1) Jedyne miejsce na Żabiance godne polecenia:) Zwiedziłam inne okoliczne... ossa izka - opinia (2) okres nie okres opalania-wczesniej tak nie było niestety... :( a do hawanki... izka sprawdzone miejsce!!! (1) Polecam wszystkim, którym zależy na fachowej usłudze za bardzo przystępną... stała klientaka masakra (2) Jestem zniesmaczona tymi lÓŻkami...niedosc ze lampy sa stare to po wizycie... daga polecam (1) POLECAM!!! KLIENTKA PRZEDE WSZYSTKIM Z GŁOWĄ! (1) Jestem stałą klientką tegoż solarium i zgadzam się z poprzednikami, że to... Katarzyna solarium (1) cała ekipa jest miła!! najsymatyczniejszy jest PRZYSTOJNIACZEK , ktory... SABINKA Jedna mała uwaga... (2) W końcu na Żabiance otworzono profesjonalne solarium z prawdziwego zdarzenia... Furya TRAGEDIA (1) Byłam pierwszy raz. Położyłam się na 8min. Łóżko tak jak było zimne na... Zniesmaczona polecam (1) powiem tak: solarium niczego sobie, lozka nowoczesnie, ceny tez ok, ale jedna... Ola Polecam!! (1) Bardzo Polecam solarium "Kava-Kava"!. Jednym słowem jest to solarium... Nell trochę oszustwa (1) Korzystałam z solarium kilkukrotnie, niestety zaczęłam zauważać, że łożka nie... Marta POLECAM!!! (1) Absolutnie nie zgadzam się z opiniami negatywnymi! Korzystałam już z wielu... Maria Magda - opinia (1) Goraco polecam-Pani Bogusia i Pan Darek to przesympatyczni ludzie-zawsze mili... Magda Bomba (2) :D magda MŁODA - opinia (3) Masakra lampy wogóle prawie nie opalają NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! MŁODA