Super!!!! (1) Solarium bardzo dobre ,mila obsluga oraz bardzo przyjazny klimat .. Naprawde... Gosia Super! (1) Solarium ma bardzo ładny wystrój i bardzo miłą obsługę. Serdecznie polecem :) Marzena TRAGEDIA!!!!! (1) LAMPY WOGOLE NIE OPALAJA.... JESTEM OSOBA PODATNA NA LAMPY A TE NIC.... ;/... ZAUFANA
Maniek - opinia (1) Naprawdę warto przyjść zobaczyć i zostać stałym klijętem :) Pozdrawiam. Maniek Rewelacja (1) Warto iść!!! POLECAM... Iza super solarium (1) polecam wszystkim . artur Superrr (1) jestem stałą klientką od 3 lat na paznokcie. Rewelacja, polecam szczerze... Miśkaaa Pobyt w salonie - super prezentem dla??? (1) No właśnie - ze względu na przystępne ceny, jakość wykonywanej usługi, ilość... Ania Salon z niespodzianką (1) Wybierz sobie dowolny zabieg a czeka na Ciebie miła niespodzianka (bardzo... Ania POLECAM (1) CHCIALAM ZACHECICKLIENTOW DO ODWIEDZANIA HAWANY NA MORENIE.DZIEWCZSYNY... WIERNA KLIENTKA Wrzeszcz (1) Do pewnego czasu korzystałam z solarium w "nowej" Hawanie we Wrzeszczu,... Ona Madzia - opinia (1) Profesjonalne,wyprofilowane łóżka miła obsługa naprawdę gorąco polecam!!!! Madzia :) (1) Jak dla mnie , solarium jest naprawdę dobre . Nie mogę narzekać jak dotąd z... Ona ;] RE:)) (1) Najlepsze solarium w Trójmieście:))A co do obsługi rewelacja:))Gorąco polecam... ANIOŁ SUUUUUPER (1) Tak szczerze, to Kava Kava, to najlepsze solarium na jakim bylam. moze i ceny... maja Polecam.! (1) polecam wszystkim ten salon. świetny wystrój, miła obsługa i extra lampy:) Abri .... - opinia (1) Byłam dzisiaj po raz pierwszy na masazu roll i jestem zachwycona. Bardzo... .... PORAŻKA (2) Witam! Szczerze odradzam korzystanie z tego solarium. Cała ta firma, to jakaś... nika zenada (1) bylam raz i juz wiecej nie skorzystam z tego solarium. lozka brudne w srodku... niezadowolona :) (1) bardzo profesjonalna obsługa, korzystałam z salonów paznokci w różnych... anka