nie miło oraz brudno! (1) Niestety muszę wystawić negatywną ocenę ponieważ obsługa była tak nie miła i... Małgorzata Super!!!! (1) Solarium bardzo dobre ,mila obsluga oraz bardzo przyjazny klimat .. Naprawde... Gosia Super! (1) Solarium ma bardzo ładny wystrój i bardzo miłą obsługę. Serdecznie polecem :) Marzena
TRAGEDIA!!!!! (1) LAMPY WOGOLE NIE OPALAJA.... JESTEM OSOBA PODATNA NA LAMPY A TE NIC.... ;/... ZAUFANA Maniek - opinia (1) Naprawdę warto przyjść zobaczyć i zostać stałym klijętem :) Pozdrawiam. Maniek Rewelacja (1) Warto iść!!! POLECAM... Iza super solarium (1) polecam wszystkim . artur Superrr (1) jestem stałą klientką od 3 lat na paznokcie. Rewelacja, polecam szczerze... Miśkaaa Pobyt w salonie - super prezentem dla??? (1) No właśnie - ze względu na przystępne ceny, jakość wykonywanej usługi, ilość... Ania Salon z niespodzianką (1) Wybierz sobie dowolny zabieg a czeka na Ciebie miła niespodzianka (bardzo... Ania POLECAM (1) CHCIALAM ZACHECICKLIENTOW DO ODWIEDZANIA HAWANY NA MORENIE.DZIEWCZSYNY... WIERNA KLIENTKA Wrzeszcz (1) Do pewnego czasu korzystałam z solarium w "nowej" Hawanie we Wrzeszczu,... Ona Madzia - opinia (1) Profesjonalne,wyprofilowane łóżka miła obsługa naprawdę gorąco polecam!!!! Madzia :) (1) Jak dla mnie , solarium jest naprawdę dobre . Nie mogę narzekać jak dotąd z... Ona ;] RE:)) (1) Najlepsze solarium w Trójmieście:))A co do obsługi rewelacja:))Gorąco polecam... ANIOŁ SUUUUUPER (1) Tak szczerze, to Kava Kava, to najlepsze solarium na jakim bylam. moze i ceny... maja Polecam.! (1) polecam wszystkim ten salon. świetny wystrój, miła obsługa i extra lampy:) Abri .... - opinia (1) Byłam dzisiaj po raz pierwszy na masazu roll i jestem zachwycona. Bardzo... .... PORAŻKA (2) Witam! Szczerze odradzam korzystanie z tego solarium. Cała ta firma, to jakaś... nika zenada (1) bylam raz i juz wiecej nie skorzystam z tego solarium. lozka brudne w srodku... niezadowolona