REWELACJA (1) Czego chcieć więcej? Czysto, ładnie i przyjemnie! Wszystkie łóżka ładnie... Emila rewelacja (1) jedno z najlepszych solariów w gdansku !!! znajoma twarz z innego solarium... magda ŚWIETNE!! (1) Jestem bardzo zadowolona. Jest to najlepsze solarium w jakimkolwiek byłam!... Zadowolona
Niunia - opinia (1) Bradzo miła obsługa. wszytsko na najwyzszym poziomie. Panie pracujace... Niunia :)) (1) Goraca polecam M"ORE"NE!!! super solarium i najlepsza obsluga:)) emilek GODZINY OTWARCIA A RZECZYWISTOSC (1) Niestety mimo tego, ze lokal jest bardzo zadbany (lozka tez), to nie jestem... dorqs super... (1) Super solarium, gdy trafiłam tam pierwszy raz nie spodziewałam się, że jest... Zuska :) (1) Solarium jest super śliczny wystrój...a łóżeczka opalają jak słonko w Egipcie... Andzia warto! (1) Od jakiegoś czasu korzystam z waszego solarium i jestem pod wielkim wrażeniem... klientka fajne solarium (1) jestem stala klientka tego solarium i bardzo polecam wszystkim.jest tam... ula Wszystko ok poza ...... (2) Jakiś czas temu zakupiłam karte stałego klienta na Sun4YOU i coż. Przez... Młoda Beznadziejna obsługa... (1) Jestem stałą kilientką tego solarium.Kiedyś pracowały tam fajne dziewczyny... ilonka atmosfera wypoczynku. oaza spokoju (1) Młodzi, sympatyczni właściciele obsługujący , wspaniałe poczucie humoru,... Lidia polecam!!! (1) Dobre lozka, mily klimat,mila obsluga,jest ok! polecam!!!!! kasia Asia - opinia (1) Solarium jest O.K, ale obsługa jest OKROPNA!!!!!!!! Kiedyś pracowały tam... Asia gosia - opinia (2) Byłam w tym solarium pierwszy raz, zwykle korzystam z innych salonów,... gosia Warto przyjść choć jeden raz! (1) Prześliczny, klimatyczny wystrój. Jeśli oczekujesz w kolejce zostanie Ci... Paweł Polecam !! (1) Polecam wszystkim Paniom rewelacyjne studio paznokcia. Profesjonalne... shanti Jedyne ekskluzywne solarium to tylko Cancun... (1) Jedyne ekskluzywne solarium to tylko Cancun... to solarium postawiło na... Marcin Polecam (1) Moim zdaniem to jedno z najlepszych solarii w Gdyni i przede wszystkim jest... Patryk