EXCLUZYWNE SOLARIUM (1) SUPER MOCNE LAMPY,SUPER SZYBKIE OPALANIE,SUPER EFEKT ŚRÓDZIEMNO MORSKIEJ... WERONIKA !!! (1) pozdrowienia dla justynki i ani.zawsze kolorowe usmiechniete i mile:) a co do... wierny ... (1) Zdenerowała mnie pewna sytuacja.. Przyszłam do solarium we Wrzeszczu,... Karkolka
;) (1) Witam:) czescto korzystam z tego solarium i jestem bardzo zadowolona Wysłałam... kasia Natalia - opinia (1) odwiedzilam dzisiaj Hawane chodze tam mniej wiecej raz w tygodniu ale dzisiaj... Natalia cena llaall (1) niskie ceny ponad 2 zlote to chyba jakia kpina lloll klaudia Karczoch - opinia (1) Naprawdę polecam!! :) Karczoch super (1) minimum czasu maximum opalenizny - to prawda, dla mnie też bardzo istotny... klaraf Polecam!!! (1) Nie zgadzam sie z opiniami nizej! Jestem od niedawna klijetem tego solarium... Robert Sauna (2) Wczoraj wraz ze znajomą skożystałyśmy z łóżka nr.2 po 15 min.łóżko... Niezadowolone klijentki!!! stroj (2) bardzo lubie chodzic na panstwa solarium tylko jest jeden problem stroje... staly klient bartek - opinia (1) SOLARIUM OK - OBSLUGA- tragedia !!!!!!!!!!!!!!!!!! bartek Bartek - opinia (1) Solarium- PETARDA! Opalanie tam to zawszze brązowa skóra szczegolnie na lozku... Bartek Polecam! (1) Chodzę tam regularnie, naprawdę dobre lampy. Oprócz tego miła, profesjonalna... Klientka czy zmienia lampy (2) chodzilam na te solarium bardzo dlugo ale ostatnio zauwazylam ze lampy... klaudia super (1) Bylem wczoraj w tym solarium .Salon z klasą urzadzony.czysto w kabinach jak... dawid super (1) Bardzo przyjemny klimat, obsługa na bardzo wysokim poziomie, bardzo wysoki... Wiola mała - opinia (1) Solarium rewelacyjne! wystrój fantastyczny,bardzo miła i fachowa... mała beznadzieja! (1) Obsługa to naburmuszone panienki,mały wybór kremów do opalania i poslizg na... bluewater Opolska 3 (1) tak tak ja tez juz chcialem cos napisac na temat tych lamp ale ostatnio... Smok