olcia - opinia (2) bosko poprostu bosko,uwielbiam tam chodzić, szkoda, że u mnie na wiosce czyli... olcia :) (1) Najlepsze solarium na jakim byłam :) Moni JEDYNE W SWOIM RODZAJU (1) w wielu solariach już bywałam ,ale w żadnym nie jest tak rewelacyjnie jak tam... JOANNA
NAJLEPSZE SOLARIUM W TRÓJMIEŚCIE (1) CO TU DUŻO PISAĆ... POPROSTU TAK JAK SIĘ REKLAMUJĄ...MINIMUM CZASU OPALANIA... MŁODY obsługa (1) Witam Solarium mi sie podoba i wystrój:) ale duzo do powiedzenia mam na... Kasia super super super (1) super super super jarek bosko...niebiańsko...idealnie... (1) opalam sie w solariach już od wielu lat,ale w żadnym nie bylo mi tak dobrze... BYNIO Opolska 3 (1) najlepsze solarium, lozka bardzo czyste!! Dziewczyny naprawde maja duzo... Urszula bardzo dobre opalanie (1) bardzo dobre opalanie ceny spoko nowe solarium Uwe jest ok polecam (kate) (kate) Dzięki Bogu (1) Nastąpiła tam jakas reforma ;) oby dalej Pan Jarek byl przy władzy :D Wiecej... Kasia Polecam :-) (1) Przytulne miejsce, wyposażone w nowe profesjonalne łóżka o wysokim... Cezary O dwa przegięcia za dużo (1) Postanowiłam wystawić mega negatywa temu solarium, ponieważ 2x zostałam... Patrycja ;) (1) Jest bardzo fajnie, chodzimy z dziewczyna od jakiegos czasu i nizezmiennie... maras Sylwia - opinia (1) cieszę sie że wkońcu mam blisko naprawde fajne solarium Pozdrawiam Sylwia fajne opalanie dobre lampy dobre ceny (1) fajne opalanie dobre lampy dobre ceny , uwazam ze jest to najlepsze splarium... anusia vitawa kiepskie studio stare solaria brudno (1) kiepskie studio stare solaria brudno darek stare lozka , za te cene ok ale sa lepsze w tej cenie w gdyni (1) te modelel lozek sa troszke juz starawe , 500 jest ok ale powinny byc lepsze... xxxman :) (1) Polecam solarium we Wrzeszczu. Ktoś pisał wcześniej, że są duże kolejki. To... Kasia fenomen! (1) Lampy są świetne, czyściutko, wspaniały klimat, nie chce się stamtąd... A Coś wspaniałego! (1) W wielu solariach już bywałam, ale w żadnym nie czułam się tak wspaniale. A... Alucha