Polecam (1) Zgłosiłam się do Panów ze SpecLab z uszkodzonym komputerem. Panowie w 1 dzień... Monika Zbita szybka w tablecie (1) Mój synek upuścił tablet przez co zbiła się w nim szybka. Mój znajomy polecił... Halina Polecam SpecLab (1) Panowie z serwisu naprawdę znają się na swojej pracy. Widać że mają duże... Grzegorz
Zalany komputer (1) Bardzo miła i pomocna obsługa, dobry kontakt, szybka realizacja i przystępna... acrev2 Zdecydowanie polecam! (1) Do SpecLabu wybrałem się z mocno zawirusowanym laptopem. Z racji, że ze... Maciek Zdecydowanie POLECAM!!! (1) Padł mi dysk twardy w komputerze firmowym który był na gwarancji, serwis... EMPIRIA profesjonalna i miła obsługa (1) profesjonalna i miła obsługa grazyna Serwis inny niż wszystkie (1) Dzień przed wigilią zalałem laptopa herbatą i przestał się uruchamiać.... Jacek Najlepszy serwis komputerowy (1) Witam.Jak w tytule uważam,że jest to najlepszy serwis z jakim miałem do... Michał toshiba (1) Miła i fachowa obsługa. Na wszelkie moje pytania dotyczące usterki, która... Piotr Polecam usługi SpecLab z czystym sumieniem (1) Z usług SpecLab skorzystałam w podbramkowej sytuacji, kiedy mój komputer z... KM SpecLab (1) Laptop uratowany po zalaniu ekspresowo (nie minęły 2 godziny jak dostałam... Ina Stwierdzenie usterki, oraz jej naprawa na poziomie. (1) Naprawa laptopa i usunięcie wirusów. Ewa Serwis z PASJĄ ! (1) Nie ma opcji aby dać tym panom mniej niż 6. Jestem pod wrażeniem, zawsze... Mimi Mateusz - opinia (1) Wszystko ok. Profesjonalne podejście, terminowo, laptop śmiga jak nowy. Polecam Mateusz Polecam. (1) Po czyszczeniu laptop pracuje i wygląda jak nowy. Odzysk danych po linuxowym... Maciej Perfekcja (1) Szybka realizacja naprawy,niska cena,miła obsługa,promocja, w moim... Wojciech Jerzy Drewa - opinia (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń. Jestem w pełni zadowolony. Polecam wszystkim. Mój... Jerzy Drewa Sławek Ł - opinia (1) Jeżeli mam jakieś problemy z laptopem (jednym z prywatnych lub firmowych), to... Sławek Ł spec lab (1) solidna niedroga firma z miłą obsługą Jarosław Wach