Leszek Macioszczyk - opinia (1) super firma i super fachowcy Leszek Macioszczyk POLECAM (1) Serwis bardzo profesjonalny, miła i słowna obsługa, szybkie działanie.... Agnieszka Kanarek Szybko i skutecznie (1) Panowie nie dość że wymienili zbity monitor w moim laptopie w ciągu jednego... Roman B.
Polecam ten serwis (1) Ekspresowa naprawa laptopa po zalaniu. Bardzo przystępna cena i miła obsługa Waldek polecam (1) Profesjonalnie,merytorycznie, rozsądnie cenowo wykonana usługa. Jedynym... Marek OCENA (1) uzasadnienie oceny: jak w wyżej wymienionych punktach:) miła obsługa, szybki... Monika Marciniak Naprawa Laptopa (1) Bardzo dobra obsługa klienta. Jakość świadczonych usług spisuje się wzorowo... Amadeusz wymiana matrycy (2) Drugi raz jeżdżę z laptopem dwa razy wymieniali matryce i dwa razy z***...... Łukasz artur - opinia (1) Profesjonalna obsługa artur "Szybko, zwięźle i na temat" (1) Jak w nagłówku, usługa szybka i sprawna, komputer działa bez zarzutu. Ceny... Patryk Polecam! (1) Polecam Firmę SpecLab. W czwartek zawiozłam służbowego laptopa, gdyby nie to,... BeeDee Express SPEC LAB SERWIS (1) PELNA PROFESJONALNOSC SERWISU Ewaryst Profeska (1) Szybkość co do ceny zaskakująca. W ten sam dzień naprawiony sprzęt a w innych... POLKOM Profesjonalni (1) Analiza i naprawa błyskawiczna. Marta rzetelna obsługa (1) Niedawno podrzuciłem do serwisu SpecLab drukarkę wymagającą naprawy. Choć... Dawid Laptop nie włączał się (1) Serwis godny polecenia. Rzetelna, fachowa obsługa, a przede wszystkim miła.... PiotrM Polecam (1) Szybko, sprawnie i konkretnie . Po wstepnych ogledzinach wycena uslugi ,... rawdi POLECAM ! (1) Szybko uporali się z naprawą płyty głównej w moim laptopie. Dodatkowo w... Darek Czyszczenie laptopa wykonane w dwie godziny (1) Panowie uporali się z czyszczeniem i zakonserwowaniem mojego laptopa w... Jarek Zalany laptop sony (1) Wczoraj zalałam laptopa swojej koleżanki. Musiałam szybko coś wymyślić. Na... Karolina