Naprawy laptopów (1) Korzystałam już kilkukrotnie z usług firmy SpecLab naprawiając komputery,... Interland polecam!!!!!!!! (1) Firma jest super. Kompetentni Panowie pomagają w każdym problemie dotyczącym... Bożenka Rzetelna obsługa (1) Panowie są rzetelni, działają szybko i profesjonalnie. Nie jest drogo w... Edyta
Laptop konserwacja (1) Pełen profesjonalizm laptop po wizycie w serwisie speclab dostał drugie życie... Monika Serwis godny polecenia (1) Szybka realizacja naprawy,nie wygórowane ceny,miła obsługa,fachowa pomoc... Wojciech Mirek (1) Miła obsługa, szybko, sprawnie - bez zastrzeżeń. Polecam Mirosław Flejszar naprawa (1) Jestem bardzo zadowolony każdorazowo z wizyty, czasu naprawy, solidności i... autor 123 Laptop zalany (1) Bardzo profesjonalne podejście do tematu myślałem , że laptop po zalaniu... Robert polecam (1) merytorycznie,milo,szybko i skutecznie Małgorzata ocena (1) Fajna profesjonalna obsługa .Polecam arkadiusz Toshiba Satellite (1) Profesjonalna obsługa od momentu przyjęcia notebook'a do serwisu aż do... Krzysztof Goraco Polecam (1) Chciałem polecić wszystkim serwis speclab . Oddałem lapka z peknietym... Dawid Laptop ASUS uratowany przez SpecLab (1) Uratowali laptopa dzięki cierpliwości i zaangażowaniu. Było mikropęknięcie na... Rafał Polecam (1) Diagnoza i naprawa laptopa - jak należy. Czas realizacji wydłużony ze względu... Bartek Lapek (1) Korzystałem z usług już kilkukrotnie i za każdym razem to samo, czyli miło,... Szym Profesjonalne podejście i rzetelna obsługa (1) Bardzo dobra i profesjonalna obsługa.Sprzęt po serwisie działa bardzo dobrze.... Marek Fachowa obsługa (1) To, co najbardziej spodobało mi się w serwisie SpecLab, to życzliwość,... Edyta serwis na szóstkę (1) polecam każdemu:) szybki zwięzły kontakt, jasna informacja co do ceny -... Maja Czyszczenie laptopa (1) Profesjonalnie wykonana usługa w przystępnej cenie. Maciej Historia choroby wygląda następująco... (1) W laptopie ASUS X73SV doszło do uszkodzenia gniazda zasilania. W celu wymiany... MF