Leszek Macioszczyk - opinia (1) Solidna firma wykonuje profesionalnie uslugi i w terminie polecam Leszek Macioszczyk Andrzej - opinia (1) Korzystałem z usługi serwisowej kilkakrotnie (naprawa i konserwacja laptopów... Andrzej John. - opinia (1) Tragedia. Zero kontaktu z klientem .Zbywanie przekładanie terminów naprawy. John.
Porządna rzetelna firma (1) Panowie ze SpecLab to naprawdę specjaliści, którzy nie próbują na kliencie... Zadowolony klient rewelacja!! (1) rewelacja! Przemili Panowie działają bardzo szybko, profesjonalnie i przede... Dorota Szmyt Pan Bartek, to prawdziwy Magik ;-) (1) Wszystko czego się dotknie...zamienia w złoto ;-)) Czego dokonał z moimi... Anna Polecam! (1) Serdecznie polecam SpecLab - już nie raz odratowali mojego laptopa. Zawsze... Agata S M.Dylik - opinia (1) Bardzo profesjonalny serwis. Polecam korzystanie z usług. M.Dylik Opinia firmy SpecLab z Gdyni (1) Witam, mam 60 lat i od 40 lat prowadzę działalność gospodarczą, w której... Krzysztof F. Piotr Kłyszyński - opinia (1) Do serwisu nie mam żadnych zarzutów. Naprawiłem u nich 2 lub 3 komputery i za... Piotr Kłyszyński Wit - opinia (1) Szybko I sprawnie. Kontakt odpowiedni wraz z pełnà informacja o usłudze. Wit 6 (1) Miła obsługa, sprawna naprawa i przystępna cena. Paulina ogolnie b.dobra (1) obsluga dobra, jakość usług,czas realizacji i cena dobra klijent polecam (1) Miła, kompetentna obsługa, super ! klient Wymiana ekranu dotykowego w laptopie (1) Profesjonalna obsługa cały czas w kontakcie z klientem. Wszystko działa bez... Jakub Polecam (1) Miła i profesjonalna obsługa. Panowie z cierpliwością odpowiadają na pytania... Agata Awaria Laptopa (1) Wymiana dysku, klawiatury i instalacja systemu -szybka usługa w rozsądnej... Darek Przegląd komputera pod kątem oprogramowania , Pełna konsrwacja komputera (1) Miła i profesjonalna obsługa. Fachowa pomoc i doradztwo w zakresie obsługi... neoplanik Serdecznie polecam! (1) Mój laptop znajduje się w dobrych rękach, bieżąca koacerwacja, naprawy -... Grażyna Bardzo zadowolona (1) Szybko,rzeczowo,kompetentnie zaopiekowano się moim ukochanym laptopem remont... Kasia