Niezawodnie (1) Ostatnio miałem okazję zwiedzić kilka barów i gastro-pubów w okolicach... WSeroka Szczerze polecam (1) Bardzo miła i sprawna obsługa. Potrawy przyzwoite. Ceny przystępne. Jacek Turczyński guma do żucia w dzbanku piwa (1) wydaje mi się że w takim przypadku należy się jakaś rekompensata za straty... M
Bardzo fajna knajpka. (1) Obsługa prawie zawsze miła, choć jak się przychodzi w weekendowe popołudnie... klient KPINA!!! (1) TO CO SIĘ WYPRAWIA W SPHINX-IE NA DŁUGIM TARGU W GDAŃSKU PRZECHODZI LUDZKIE... MARCIN BOJARSKI Poniżej oczekiwań (1) Na początku pozytywne zaskoczenie wolne stoliki, fajna muzyka, całkiem miły... Asiek Świetna restauracja rodzinna (1) W sercu starówki Sphinks zaprasza całe rodziny. Na powitanie uśmiechnięta... asiarusia Polecam wszystkim! (1) miła obsługa , jedzenie smaczne, szybko otrzymałam zamówienie! jestem... Ania pozytywnie zaskoczona (1) Pomimo złego doświadczenia z innymi restauracjami Sphinx postanowiłam dać... gos viking - opinia (1) Na obsuge trzeba czekac wiecznoc, tak samo dlugo na podanie dan. Co gorsza... viking Naprwde szybka obsluga (1) Jestem pod warazeniem szybkosci obslugi. Poza tym jedzenie bardzo dobre,... Syzyf Bardzo miła obsługa i duże porcje. (1) Byłem ostatnio ze swoją dziewczyną oraz jej rodzicami w sfinksie. Jak zawsze... Krzysztof jack - opinia (1) Fajna Restauracja na randkę i przyjazna dla dzieci. jack Karolina - opinia (1) Polecam, bardzo dobre jedzenie , muzyka na żywo - rewelacyjny klimat w miłym... Karolina