Zmiana cen (1) podwyżka ok 5 zł na daniu??? wyszliśmy bez zamawiania.patrząc na talerz na... Paulina jammmmi (1) Duza porcia, dobra cena... mila atmosfera Hank CENA NIE ODPOWIADA JAKOŚCI (2) W sobotę byliśmy z mężem na kolacji. Wybraliśmy Sphinxa, ponieważ już dawno... D
żenada! (1) Zimne i drogie jedzenie, kelner pytający po 5 razy co zamawiam i drink w... kafka29 Nie chodźcie do Sphinxa (1) Zimne i drogie jedzenie, kelner pytający po 5 razy co zamawiam i drink w... kafka29 Tragedia - odradzam stanowczo (1) Jestem załamany tym co zastałem w restauracji na ul. Długi Targ w Gdańsku.... Dader KATASTROFA (1) nie ma sie co dziwic obsludze bo to podawacze oplacani zaledwie po 5 zl na... misiu Katastrofa (1) Byłem w tam 4 czy 5 razy w ciągu kilku lat i za każdym następnym razem... Michał Dbałość o klienta (1) Ten lokal to jest kompletne nieporozumienie w dobie tak dużej konkurencji.... Aga Jedzenie srednie, ale obsługa tragicznia (2) Mialem nieprzyjemnosc skorzystac dzis z tej restauracji. Jedzenie jest... tp magda - opinia (2) Sphinx bardzo podupadł w ostatnich latach. Porcje dużo mniejsze a ceny... magda Gdynia tak! Gdańsk słabiej.... (1) Jestem stałą (i bardzo zadowoloną) klientką Sphinxa w Gdyni, na 10-go lutego.... Karolina wszystko fajnie, ale wokół stołu fruwają .... (1) ... małe muszki. Straszkie wkurzają. Drodzy własciciele wytępcie w końcu te... nieentomolog tea18 - opinia (1) Niestety to już nie jest ten Sfinks co kiedyś, zwykła masówka. Jakoś potraw... tea18 nowa menedżer restauracji = obniżenie standardów (2) Kilka tygodni temu w weekend udałam się z rodziną do sphinxa na starym... były stały klient Sphinxa Porażka (1) Wybrałam się wczoraj z synem na obiad,znam restauracje często jadam we... Asia Nawet nieźle (1) Była to moja pierwsza wizyta, bo bardzo długiej przerwie. Obsługiwał nas... Remigiusz zawiodłam się... (1) ... jedzonko jest dobre - to trzeba przyznać, ale obsługa fatalna... kelner... d. Polecam całkowicie ! : ) (1) Do pizzerii SPINKS przyciągnęła mnie i moich znajomych promocja dla... zdemaskowac Sphinx spadł na psy! (2) Jeden z najgorszych Sphinxów, w jednym z najładniejszych miejsc w Polsce.... BW