To ma byc restauracja? (1) Pomylenie zamówienia, nie przyniesienie sosow, do przystawki mialy byc... Krystian Godna polecenia (2) Bardzo przyjemna restauracja, kelnerzy dbają o gości (obsługiwał nas P.... Teresa Polecam (1) Bardzo miła obsługa, byliśmy obslugiwani prawdopodobnie przez menadżera... Sebastian
Omijać! Niegrzeczni! (1) Kiedyś Sfinks był przyjemną restauracją, często tam bywaliśmy.Nie wiem co się... Grażyna tragedia gastronomiczna - gdzie sie podzial stary dobry Sphinx ??? (1) ....tragedia gastronomiczna - gdzie sie podzial stary dobry Sphinx ???... Marek Bardzo nieprzyjemna obsługa (2) Na wstępie, jeden kelner nie był zainteresowany, aby wskazać nam miejsce.... Adam Nie za dobrze (1) Od ostatniej wizyty w restauracji Sphinx upłynął trochę ponad rok (nie... MG Ostatnia wizyta w restauracji Sphinx (1) Oboje z mężem postanowiliśmy zjeść romantyczna kolację w restauracji Sphinx... niezadowolona klientka Nie, nie i jeszcze raz nie (1) Nie polecam. Byliśmy niedawno (jarmark), spodziewałam się że ceny będą... JK Mikro porcje zimnego syfu z kelnerem czekajacym na napiwek (1) Mikro porcje zimnego syfu z kelnerem czekajacym na napiwek, brud nie do... Piotr Polecam (1) Jedzenie zawsze dostawałam pyszne,przede wszystkim ciepłe.Obsługa kelnerska... Wioleta Nie polecam (1) Byliśmy ze znajomymi w 5osób plus 2letnie dziecko, nikt z obsługi nawet nie... Kobieta Polecam (1) Karkówka i łosoś pyszne :) i pan kelner tez swietny :) inni powinni brać z... W. szczerze polecam (1) Nigdy nie spotkalam sie zeby z daniem było coś nie tak! Zawsze wychodzę... smile Porażka (2) ten lokal jest coraz gorszy. Kelner ma w nosie klienta, jest nieuprzejmy,... Grzegorz w poszukiwaniu łososia (1) Zamówiłam wczoraj zestaw warzyw z łososiem i co otrzymałam??? Warzywa i... Monika nie polecam (1) Ten Sphinx na tle innych w Polsce jakie miałam okazje odwiedzić wypada bardzo... jeeli polecam (1) Po przeczytaniu opinii trochę się bałam pójść do lokalu w obawie co tam... Kaśka Brak słów (1) Jedzenie podawane zimne, braki w menu. Porcje zmalały (dużą porcją naje się... endrju Masakra (1) Kelner za karę. Zabierał talerze bez pytania o koniec jedzenia. Nigdy nie... Darek