Mirosław - ocena (1) Na wszystkie potrzeby mieszkańców AO4 jedna odpowiedź jak za komuny proszę... Mirosław Członek spółdzielni - ocena (2) Tragiczne rozwiązywanie awarii i problemów. Głęboka komuna, zarząd wybierany... Członek spółdzielni Piotr - ocena (1) Zadbane i czyste osiedle. Nowoczesne. Piotr
Damian - ocena (1) Fachową obsługa! Uśmiechnięte Panie z księgowości wyjaśniają zawiłości... Damian Tomasz - ocena (1) Informuję, że od września 2024 r. nie jestem już kierownikiem sopockiego... Tomasz Ludwika - ocena (1) Proszę o zmianę ekipy sprzątającej bloku 30-44 gdyż jest totalny syf na... Ludwika Psk - ocena (1) Przerasta stopniowo nowoczesnością inne nieruchomości. Psk Mieszkaniec Przymorza - ocena (1) Tam się nie da nic normalnie załatwić. Na wszystko chcą pisma, podania i... Mieszkaniec Przymorza rozstajanin - ocena (1) Mieszkam na Rozstajach od ponad 40 lat. Mam wrazenie, że w ostatnich latach... rozstajanin Darek - ocena (1) Obsługa biura trochę opieszałe ale Ten Pan to działa błyskawicznie!!!! Więcej... Darek Mmmm - opinia (1) Nie polecam współpracy, bardzo niemiła pani sekretarka, jak przeciekł dach i... Mmmm Muś - opinia (1) Moje wrażenie to niesłychane zaskoczenie co za Kierownik przez duze K młody... Muś Mirosław - opinia (1) Psm Przymorze Nr 4 postawiło znak drogowy zakaz ruchu nie dotyczy posiadaczy... Mirosław Mirosław - opinia (1) Administracja nic nie robi obiecała na zebraniu zamknięcie śmietnika przy... Mirosław Tomasz - opinia (1) Szybko, sprawnie załatwiona sprawa. Tomasz Tomasz - opinia (1) Szybko, sprawnie załatwiona sprawa. Tomasz Tomasz - opinia (1) Dramat. Obsługa jest zdenerwowana już podczas telefonu. Chamskie odzywki,... Tomasz Ja - Jarząbek - opinia (1) Socjalistyczny skansen. Stosunki i relacje żywcem przenesione z filmów... Ja - Jarząbek Gość - opinia (1) Zarządem Spółdzielni Wrzeszcz powinny zająć się odpowiednie służby. Ci... Gość Ja - opinia (1) Totalne dno,administratorka z Bema zero zaangażowania,kto wybiera tych ludzi... Ja