budynek zapomiany przez RSM (3) W tamtym roku moja spółdzielnia tj. Robotnicza Spółdzielnia Mieszkaniowa im.... Jagoda Brak bezpieczenstwa (2) Mieszkancy ul. Badkowskiego 28-50-32 sa terroryzowani przez jednego z... SMD **** (3) Jestem zadowolona że mieszkam na Rozstajach dzielnica się zmienia na korzyść,... Danka
Gorszej spółdzielni nie ma (1) Mieszkam na Witominie spółdzielnia jest straszna na wymianę zaworów wody przy... Mieszkaniec praca ADMu (3) Tak nie kompetentnej obsługi nie widziałem nigdy w życiu. Panie... judo10 Jestem wstrząśnięta (2) W spółdzielni nie można niczego normalnie załatwić. Panie mają w głębokim... Judyta żal.... (1) Napisz podanie-czekasz na odp 2lata. . Pan w technicznym po prawej str za... ada Masakra!!! (2) Nikomu nie polecam tej spółdzielni. Czynsz bardzo wysoki, opłaty jakieś... Hanna stare sprawy ale nasze pieniądze!!!! (1) Obecne władze spółdzielni na stronie o sprawach bieżacych spółdzielni(www... zaspianka Emeryci spoldzialnia rozstaje (3) Nie rozumem dlaczego społdzialnia mieszkaniowa rozstaje zatrudnia samych... LOKATOR najdroższe czynsze w Gdyni (15) Mieszkam na Pogórzu górnym .Zimą za 59m i zamieszkałe 4 osoby płaciłam 860... Teresa Gdzie nowoczesność??? (1) Spółdzielnia, która do tej pory nie ma strony internetowej ani nawet skrzynki... mieszkanka od 1997r Malowanie i odnawiania płyt balkonowych (1) Ekipa remontowa wykonująca wszelkie czynności związane z odnową balkonów ,... Mieszkankaniec Sp.Szadółki ul.C RSM (8) Jest to chyba najgorsza spółdzielnia mieszkaniowa w Gdyni to co się tam... Petro09 Spóldzielnia ma nas w nosie !! (6) Jedna z najdroższych spóldzielni w Gdańsku , ale 0 dosłownie wielkie zero... pielęgniarka wiecznie zmęczona n SM Rozstaje super (4) mieszkam na Leszczyńskich 5 od ostatnich lat poprawa na lepsze place zabaw... Asia Najgorsza Spółdzielnia w Gdyni (3) Zdecydowałam się na kupno mieszkania należącego do RSM ze względu na idealne... anonimowy pgm Sopot (3) Jestem mieszkanka Sopotu i na temat PGM znajdującego się na ul.Grottgera nie... nie zadowolona SM ROZSTAJE NADAL NA STARYCH ZASADACH I ZE STARYM STATUTEM? (4) Obsługa jak za czasów PRL, gdy próbuję cokolwiek załatwić, to czuję się jak... CZAS ZATWIERDZIĆ NOWY STATUT klatka6/B (1) Przyszły śniegi nawet zapowiadane a tu niespodzianka nasza klatka 6/B nie... lokaror