kontakt ze spółdzielnią (1) bardzo niemiła obsługa nie można doprosic sie drobnej naprawy mimo że... aga Malkontentom zawsze jest źle (3) Jak się komuś źle mieszka na Zaspie, Żabiance czy innej dzielnicy to w... Franek brak placów zabaw (3) Mieszkam tu od ponad 30 lat. Jedyna rzecz jakiej brakuje na ulicy Opolskiej... Ewa
blokersi (2) Zarząd spółdzielni nie potrafi sobie poradzić z chuliganami. I to jest... mieszkaniec ogrzewanie (2) Witam, Mieszkam na ulicy Ciołkowskiiego w 48m , Spółdzielnia pobiera ode... Artur K. drogo (1) ja też sądzę że ta spółdzielnia żeruje na mieszkańcach i nęka lokatorów... tomala POTWIERDZAM (1) pgm z Grottgierapwinin się nazywac poborcą!!!! Potrafią jedynie to.Obsługa... klient Masakra!!!! (2) Wysokosc oplat czynszowych to masakra. Placi sie fundusz remontoy a na... mieszkaniec czas na zmianę prezesów (2) Brak strony internetowej . Ze strony prezesów ignorancja spraw lokatorów . romeo Z roku na rok coraz gorzej (1) w spoldzielni nic nie mozna zalatwic interwencja w sprawie braku wentylacji w... inka obietnice bez pokrycia (1) spółdzielnia funkcjonuje w zadziwiający, wręcz tajemniczy dla mnie sposób.... wrona Parking dla cwaniaków (1) Nie będę oceniać świadczonych usług ( napraw) . Zwykle , usunięcie... mieszkaniec Olewanie spraw mieszkańców (3) Każda sprawa zgłaszana do Administracji okupiona wielkimi "och" i "ach".... Olany "Petent" czynsz (1) ludzie czy nie sadzicie ze spoldzielnia robi sobie jaja nakladajac co raz to... mieszakniec niedzwiednika podgrodzie (2) http://gdansk-zlota-karczma.mojeosiedle.pl/viewforum.php?f=66 mieszkaniec Brak informacji (1) Strona internetowa spółdzielni nie istnieje. Czy ktokolwiek wie, w jakich... ayrek fatalnie dzialajaca spoldzielnia (1) witam was serdecznie chcialbym was odstraszyc od tej spoldzilni- nic nie... nowak jan sami nie wiedzą czego chcą... cz.I (9) osiedle jak każde inne.tak jak wszędzie są plusy i minusy.normalna... ...zdrowy rozsądek... Spółdzielnie to relikt przeszłości (1) Ceny usług wykonywanych na rzecz wspólnoty z kosmosu, widoczny brak troski ze... L.S. aga - opinia (1) Mam nadzieje ze ta spóldzielnia w koncu upadnie!!!!!LUdzie zacznijcie twozyc... aga