osiedle na Marynarki Polskiej (1) Osiedle na ul Marynarki Polskiej przypomina lodowisko! Wejscia do klatek... Joanna Rozstaje i blok przy Kombatantow 4 (2) Odwiedzilem kolezanke mieszkajaca w tym bloku, akurat poprzedniego dnia... Mikael skandal (6) Koszt za 23 m 2 czynszu wynosi ponad 500 zł !!!! robson
Totalna ignorancja (2) Rura pękła i leje ci się na głowę? Myślisz że PGM coś zadziała? To się grubo... Lokator Obsługa techniczna (3) Obsługa techniczna w tym PGM-e to żenada jakaś...gdzieś mają np. uchwały... mieszkanka Sopotu Śmietniki (1) Zarząd nie przygotował osiedla do nowej organizacji wywozu śmieci. W miejsce... Safran Brud, smród (1) Ulica Kołobrzeska to jedna z gorszych wizytówek Gdańska. Osoby spożywające... Właściciel Mieszkania wysokość opłat za czynsz (2) Witam, ja też nie polecam tej spółdzielni. Opłaty za czynsz strasznie rosną z... reni Rozstaje (3) Mieszkamy tu kupe czasu. Moi rodzice od kiedy postawili nasze bloki a ja... Jok skandal (1) Mogę tylko powiedziec , jak się tym paniom nie chce pracować to... mieszkaniec GDZIE WWW??? (4) Gdzie strona www chociaż z godzinami pracy?? Kam1kaze czynsze (1) Zgadzam się z przedmówcami. Czynsze bardzo wysokie. Mieszkam w wieżowcu Róży... ruda Czynsze drożeją REGULARNIE po każdej zmianie okresu grzewczego. (3) Od kilku lat czynsze drożeją regularnie po każdej zmianaie okresu grzewczego.... Regina Grabarczyk UWAGA!!! UWAGA!!! (16) Przestrzegam każdego kto chce sobie kupić mieszkanie na terenie tej... medonibek mieszkaniec SR Chyba najgorsza spóldzielnia w mieście. (4) Nie tyle spółdzielnia co zarząd i rada nadzorcza. Dezinformacja,... Mirek Dosyć wysokie opłaty (1) Opłaty dosyć wysokie, a o naprawienie czegoś czasem ciężko się doprosić...... Mieszkaniec wysokie opłaty (1) jedne z najwyższych opłat na spółdzielnie i ogólnie to nic w zamian. Panie... Anniko Bardzo nie miła obsługa! (1) Panie z biura bardzo nie mile , wielce urażone jak maja co kolwiek zrobić.... Zawiedziona Lokatorka Tragedia i pomyje (1) Straszna żenada.Nie można nic załatwic.Panie ktore tam pracują są jakby... trzeba stąd spie... Żenada (1) Od wielu lat "obsługuje" nas ta firemka. Ustnie czy telefonicznie nic się nie... Facet