Moreno - pomocy !!!!! (2) Mamy to nieszczęście, że niczym kukułcze jajo podrzucono nam artefakt w... Mieszkaniec Ogólnie zamieszanie (3) Fakt osiedle jak, każde inne tylko tyle,że nie wiadomo o co chodzi najpierw... Mieszkaniec Rozstaje (1) Mieszkam na Rozstaju od 1978 i wcale nie jest tak źle,powiem więcej jest... Gregor
awaria w instalacji elektrycznej (2) W dniu dzisiejszym, w godzinach porannych zgłosiłam awarię w instalacji... Barbara Awaria - brak wody (1) Dzisiaj okazało się, że nie ma wody cały falowiec od piątego piętra wzwyż na... Lech oburzona lokatorka - opinia (2) Gorzej być nie może.Panie sprzątające korytarze nawet wycieraczki nie... oburzona lokatorka potwierdzam (1) Tak brak kompetencji i traktowanie po komunistycznemu petenta - to niestety... pomrzanka TREFNE ODCZYTY LICZNIKÓW!!!!! (2) FIRMA ZEWNĘTRZNA przerowadzająca odczyty na zlecenie Spółdzielni odwołuje... los Brak slow ! (1) PLOTKARSTWO-jak za czasow glebokiego PRL... Dwa przyklady: /moge wiecej/... JA.Milosz z Oliwy jedyna chyba spółdzielnia, która potrafi coś zrobić dla mieszkańców (4) Spółdzielnia, jak każda ma swoje i wady, ale ja chciałam tu zaznaczyć głównie... 30 lat tam mieszkająca Jest coraz gorzej (1) .... Może Spółdzielnia "Przymorze" zainteresuje się na co i ile naszych... Wojciech tragedia (1) brud, smród i ubóstwo. jednym słowem tragedia. klatki są sprzątane raz w... makabra ignorancja (1) od ponad tygodnia w mieszkaniu brakuje cieplej wody, mimo wielokrotnego... niezadowolony mieszkaniec