Polecam (1) Wielokrotnie korzystaliśmy z usług Pana Sprzątacza, dobry sprzęt i robota... Sopot POLECAM!!!! (1) Korzystałam tydzień temu z usług tej firmy i jestem z niej bardzo zadowolona.... Ania Terminowo i zgodnie ofertą (1) Zamówiłam prasowanie, szybko ustaliłyśmy termin odbioru rzeczy do prasowania... Władysława
DOBREA ROBOTA (1) młody pracowity dokładny i tani co tu mówić katarzyna Polecam (1) Firma godna polecenia. jakość usług sprzątających bardzo wysoka. Mieszkanie... Wiesia Polecam (1) Super firma. Posprzątali mi cały dom i garaż. Pozostawili po sobie czystość i... januszR generalne sprzątanie budowy domu przed wprowadzeniem się (1) Bardzo Polecam usługi Pani Basi, sami z żoną byśmy sprzątali tydzień to co... Irek Jakość taka sobie ale ceny wyższe niż w cenniku (1) Zamiast promocji obiecanej na stronie internetowej 20% dostaliśmy zwyżkę ceny... Karol polecam (1) korzystam i jestem zadowolona Sylwia Jestem zadowolona (1) Firmę wynajęłam do prania kompletu kanap, które mają lata świetności za sobą.... Dana super oferta (1) jestem bardzo zadowolona z usługi - kompleksowe sprzątanie świąteczne, dobre... Alicja Zero podejścia do klienta (1) Zadzwonilam do tej firmy i chcialam sie spytac o mozliwosc umycia okien.ledwo... Ania Polimeryzacja (1) Niestety podłogi w mojej firmie nie wyglądały już za dobrze, więc szef zlecił... Bronek firma warta polecenia (2) witam, zatrudniłam firmę IJ.CLEAN do sprzątania mieszkania i mycia okien,... Adam Czyste posadzki (1) Wreszcie się udało!! Niestety dopiero 4 firma (w tym przypadku Czysta... Piotrek Annblue - czyszczenie dywanów (1) Jestem bardzo zadowolona z wyczyszczenia dywanów, są jak nowe.Usługa wykonana... Jadwiga Firma godna polecenia (1) Korzystałem z usług tej firmy jestem zadowolony, przedewszystkim... Grzegorz Kuba - opinia (1) Polecam, takiej usługi było mi potrzeba! Kuba dobra firma (1) Polecam usługi firmy w podbramkowej sytuacji można liczyć na pomoc. Jestem... lesna Świetnie i tanio (1) Nasze mocno przybrudzone dywany zostały dokładnie wyczyszczone i wyglądają... Miecia