Czyste okna i ramy (1) Niestety nie mam czasu na mycie okien w swoim domu i musiałem poszukać firmy... Wiesław czyszczenie dywanów (1) Polecam usługi Maxclean, jestem bardzo zadowolony z czyszczenia. Pracownicy... Dawid Nowy wymiar czystości. Polecam serdecznie (1) Nie ma takiej plamy, której nie udało by się tej firmie wyczyścić! Do tego... Zadowolony Klient
Sprawdz, a bedziesz zadowolony (1) Usluga z jakiej skorzystalem to czyszczenie tapicerki w samochodzie. Mam male... Franciszek swietna usluga (1) Bardzo dobra usluga polecam,wykladzina wyglada Jak nowa, Katarzyna SERDECZNIE POLECAM (1) Profesjonalnie,dokładnie i naprawdę za przystępną cenę. Panie Mirku tak... Anetta :) (2) bardzo dobra firma :) jestem z jej zadowolona magda m Opinia po sprzątaniu (1) ZDECYDOWANIE POLECAM. Po sprzątaniu mieszkanie było czystsze niż po remoncie... Maciej Opinia (1) Cały dom po kilku godzinach dosłownie lśnił! Myślę, że lepszej nie... Karolina świetna firma (1) przemili pracownicy i pomocni! POLECAM Danta Skorzystaj z ich uslug!!! (1) Jestem kobieta, ktora wymaga duzo od siebie jak i rowniez od innych. O firmie... Danka BMP SERWIS (1) Szybko, Tanio, Dokładnie. Zdecydowanie POLECAM!!! Remi Zaskoczenie i koszty (1) W ramach zawartej umowy firma zrealizowała: - czyszczenie dywanów i... Magdalena profesjonalna usluga - polecam (1) Firme znalazlam dzieki ulotce,po skontaktowaniu sie z biurem maxclean... Kinga Chojnacka zadowolona klientka - opinia (1) uslugi wykonywane sa dokladnie szybko solidnie pranie tapicerki kanapy i... zadowolona klientka Rzetelna firma (1) Bardzo miły kontakt i profesjonalne podejście do pracy. Sofa i dywan... Patryk Solidna firma ! (1) Usługi świadczone przez firmę Maxclean są na najwyższym poziomie. Efekty... Paweł z Gdyni Polecam! (1) Super firma. Wszystko zrobione czas. Bez zastrzeżeń. Polecam każdej wspólnocie. P. Ozonowanie polecam gorąco ! (1) Skorzystałam z usługi ozonowania żeby zniszczyć rozwijające się po zalaniu... Julia Szybko, sprawnie i dokładnie (1) Jak w tytule - szkoda że tak niewiele firm dba o klienta tak jak EcoClean.... Michał