Super! (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi, wszystko szybko, sprawnie, bez żadnych... Ania Super wyprana kanapa i fotele (1) Dwóch panów z Euro Glance sprawiło , że moja kanapa i fotele wyglądają jak... Angelika Zdecydowanie polecam Euro Glance (2) Super wyprane dywany ! Polecam ! Adam
Bardzo zadowolona (1) Rzetelna firma. Tapicerka po czyszczeniu wygląda bardzo ładnie. Cena... Marcelina Solidna firma (1) Polecam. Punktualnie, szybko i sprawnie. Bardzo dobre i niedrogie rozwiązanie... Joszka Dobra robota ! (1) Nie ma takiej plamy, której nie udało by się "Czystej przyszłości"... Jowita Polecam !! (1) Panowie fachowi i bardzo sympatyczni, dywany czyste jak nowe a łatwo nie było... Grażyna Szyby bez smug (1) Profesjonalna firma, profesjonalni pracownicy, profesjonalne podejście do... Daniel Polecam (2) Polecam, pranie dywanu oraz kanapy: profesjonalnie i skutecznie. Basia Czyszczenie kanap z alkantary (1) Profesjonalne podejście do klienta, praktyczna wiedza na temat czyszczenia... Karolina Ola - opinia (1) Polecam! Profesjonalna firma, korzystałam z jej usług już kilka razy. Pani... Ola Ewa - opinia (1) Pan Mirek przyjechał punktualnie, wszystko wyjaśnił, kanapy wyglądają jak nowe. Ewa Maciej - opinia (1) Rzetelna firma. Kanapa została skutecznie wyprana i w przystępnej cenie. Tak... Maciej super (1) Wynajmowałam turystom mieszkanie,po sezonie wyglądało jak po wojnie. Plamy po... Maria z Sopotu Profesjonalizm w 100% (1) Jak do tej pory jedna z najlepszych firm sprzątających w trójmieście.... Marian J. Było super! (1) O umówionej porze fachowiec przybył, wyczyścił dywan jak należy i dał kilka... wamix 58 Polecam!!! (1) Terminowo, szybko i sprawnie. Pan fachowy i sympatyczny. Gorąco polecam!!! Sandra polecam (1) Pan bardzo dokladny I szybki :) dywany czysciutkie I pachnace.a co cieszy to... Natalia POLECAM :) (1) praca wykonana wedlug moich oczekiwań w ustalonym czasie i w atrakcyjnej... Dominika pranie tapicerki (1) Pan Juliusz zrobił dobrą robotę. I do tego miał czas w święto. Pozdrawiam. Tomasz