100% polecam! (1) Polecam! Profesjonalna firma, super standard. P.Daniel i jego pracownicy, to... Iza Małgorzata - opinia (1) Pan Marek czyścił u mnie tapicerkę samochodową. Wszelkie zabrudzenia zostały... Małgorzata Polecam! (1) Bardzo dobra dostępność. Świetna jakość wykonania. Sympatyczna, miła obsługa.... Dorota
Polecam! (1) Korzystałam z usług firmy już kilka razy. Firma bardzo sumienna, bardzo dobry... Magda Brudne toalety (1) Bardzo brudne toalety :( Noir_21 Jestem pod wrażeniem! (2) Na realizację zlecenia czekałam bardzo krótko ( dni robocze). Pan przybył... Sylwia Czyszczenie samochodu polecam (1) Po licznych doświadczeniach, z tego typu firmami w końcu jestem zadowolony... Łukasz polecam!! (1) po oddaniu pierwszego samochodu do tej firmy wiedziałem ze mam doczynienia z... karol świetnie i tanio (1) Tapicerka w domu i wykładziny w firmie Polecam stach CZYSZCZENIE WYKŁADZIN SUPER (1) Wykładziny w Hotelu wyprane i wysuszone już tego samego dnia można było... Andrzej Czyszczenie dywanów (1) Poprosiłam p. Mirka o wyczyszczenie dywanów i chodników. W domu jest pies.... ZADOWOLONA Super firma! (1) Korzystałem z usług firmy "czysto service" już 3 razy. Jestem bardzo... Michał K. Polecam! (1) Skorzystaliśmy z firmy po remoncie naszego domu! Panie posprzątały szybko i... Ewa Bardzo rzetelnie i dokładnie (1) Urządzenie super czyści tapicerkę i usuwa zapachy. Narożnik, fotel i pufa... Artur Czyszczenie wykładziny i tapicerki. (1) Pan bardzo solidny, dokładny i niedrogo. W porównaniu z wcześniejszym Panem,... Anna Zadowolony klient :) (1) Jestem zadowolona z usługi. Ale trzeba pamiętać o jednym bardzo istotnym... Emilia Gratulacje (1) Po kilku latach szukania pomocy domowej, trafiłem wreszcie na solidny serwis.... Robert Kolbudy świetnie panie (1) Skorzystałam z usług firmy i jestem pod ogromnym wrażeniem.Mieszkanie ogromne... monika Polecam !! (1) Firmę sprzątającą pani Iwonki polecam z czystym sumieniem.Ja osobiście jestem... lukrecja30 Warto. (1) Tapicerka w samochodzie wyczyszczona pięknie. Nawet podsufitka wygląda jak... Kuba