Najlepsza Firma w Trójmieście (1) Z czystym sumieniem można wszystkim polecić p. Mirka jaki i dużym firmą czy... Zalewski Pranie dywanów i Wnetrze samochodu (1) Polecam. Profesionalne podejscie do klienta i przystepna cena. Oby wiecej... Damian nierzetelna firma (1) Umawialam sie z firma na piatek na sprzatanie mieszkania, zadzwonili godzine... paulina
Profesjonalnie i niedrogo;) (1) Nasze mocno przybrudzone dywany zostały dokładnie wyczyszczone i wyglądają... milka7997 Trzy łóżka i rogówka jak nowe!! (1) Wszystko profesjonalnie szybko i w miłej atmosferze. Polecam bez dwóch zdań !!! Startowa Gdańsk Polecam (1) Korzystałem z usług kilkukrotnie. Raz czyszczenie kanap i foteli oraz... LST Gorąco polecam (1) Chciałbym polecić detailing auta w wykonaniu Pana Macieja. Zdecydowałem się... Piotr Zadowolony (1) Firma Pani Joanny sprzątała u mnie mieszkania, które wynajmuję. Jestem z niej... S. Spamski Zdecydowanie odradzam! (1) Jakość sprzątania firmy poniżej wszelkich standardów, zero reakcji na... eu30 Zdecydowanie polecam wszystkim Annblue- czyszczenie tapicerek! Rewelacja! (3) Zdecydowałam, zamówiłam czyszczenie tapicerki i na pewno nie żałuję!Kanapa-... malwina Super firma czyszcząca dywany...i nie tylko (tapicerka...) (1) Gorąco polecam tę firmę. Jakość usług profesjonalna, dokładna, nowoczesny... Beata czyszczenie i wysuszenie tapicerek w domu (1) Duża rogówka fotele kudłacz i dywany wełniane w salonie Wszystko pięknie... Storczyk Anna Super (2) Jestem bardzo zadowolona pod każdym względem z usług firmy Annblue. Pełen... Natalia Zalewska Polecam (1) Pełen profesjonalizm i szczera prawda !!!Poprzednie opinie mówią same za... Jan Do nowosci! (1) O firmie Clean Prestige uslyszalam z polecenia znajomej, ktora skorzystala z... Aga ogromne zaskoczenie (1) Mam przyjemność współpracować z firmą Clean Prestige od miesiąca. Przed... Irena pranie tapiocerki (1) Najpierw uprany dywan. Jak poprzednio korzystałem z usług kogoś innego to... Krzychu Piotr - opinia (1) Punktualnie,solidnie,profesjonalnie,ceny przystępne.Polecam Piotr Polecam (1) Polecam szczerze usunęli wszystkie plamy które zostały po sylwestrze na... marta Zapracowana Mama - opinia (1) Witam , Korzystałam z usług firmy sprzątającej Marpol przed świętami .... Zapracowana Mama