Czyszczenie tapicerki i dywanów (1) Pan wyprał mi kanapę i dwa dywany i jestem bardzo zaskoczona pozytywnym... zadowolona klientka Super wyprane dywany , zdecedowanie polecam ! (1) Firma Euro Glance już trzykrotnie prała dla mnie dywany i kanapy w domach... zbyszek Dranie dywanu (1) Jestem bardzo zadowolony z fachowej i szybkiej usługi mimo że mam dużego psa... Piotr Suchanino
Super (1) Fachowe podejście do wykonanej usługi. Osoba wykonująca zlecenie prania... Małgorzata Zaskakujący efekt po przystępnej cenie. (1) Oddałem auto w ręce Pana Macieja przed wystawieniem do sprzedaży. Samochód... RM Tanio i profesjonalnie (1) Polecam - w ciągu jednego popołudnia udało się wyprać fotele, kanapy, dywan i... Filip Zachwycona klientka - opinia (1) Polecam serdecznie usługi firmy Adamex. Profesjonalnie, szybko, a do tego z... Zachwycona klientka Rewelacyjnie doczyszczona i zaimpregnowana wykładzina (1) Zdecydowanie polecam Euro Glance . Rewelacyjnie doczyścili i zaimpregnowali... Adam Czyszczenie tapicerki (1) Szybkie, profesjonalne czyszczenie, wszystkie plamy zniknęły - kanapa, fotel... Wioletta pełen profesjonalizm (1) ceny dostępne nie za drogo ale też nie tanio natomiast przekłada się to... Grzegorz szybko i komfortowo (1) oferta usług w pełni zadowalająca, jakość bez zarzutów, mieliśmy problem z... Lena Jesteśmy zadowoleni (1) Wykładziny i krzesła konferencyjne w Naszej firmie zostały wyprane bardzo... Darek Polecam! (1) Zdecydowanie polecam, fachowo, szybko, niedrogo i wspaniały efekt. M Super (1) Pełen profesionalizm, bardzo wysoka kultura osobita, profesionalny sprzet.... Maciej Zalewski aiszia - opinia (1) Nie ma takiej plamy, której nie udało by się Panu Marcinowi wyczyścić! :). Do... aiszia Super! (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Miałam do wyprania trzy dywany, chodnik z... Dagmara rozczarowana (1) Niestety firma HMI SERVICE nie wywiązała się z powierzonego... malgorzata Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Mam jasną kanapę, która już dość... Joanna Super (1) Moja Corsa po praniu jest jak nowa. Szybko, profesjonalnie, pranie wykonane... Paulina Dobra firma (1) Polecam ich. Pełna oferta czyszczenia i najwyższy poziom usług. Ceny są... Marto