Pranie auta (1) Auto wyprane perfekcyjnie, wszystkie plamy zniknęły, pachnie świeżością!!... Nikosos Profesjonalizm (1) Jestem posiadaczem restauracji na plaży w Trójmieście,miałem do wyprania dużą... Dariusz Pomorski Bardzo polecam. (1) Zamówiłam usługę prania dywanów z której jestem bardzo zadowolona. Zależało... Beata
ZADOWOLONA (1) Jestem w pelni zadowolona z wykonanej uslugi..Szybko i solidnie..Efekt... Patrycja Polecam :) (1) Z usług tej firmy korzystam już kilka razy ii nie mam nic do zarzucenia.... Marta Polecam (1) Sprawnie, rzetelnie i w dostępnej cenie...tak w skrócie można określić... macondi Polecam w 100% (1) Super firma, profesjonalne podejście, a usługa wykonana wzorowo. Moja... Gosfil Idealne Czyszczenie (2) Polecam gorąco wszystkim tak profesjonalną obsługę jak i genialną kadrę z... Piotr Godny polecenia (1) Profesjionalne podejście do wykonanej usługi. Sprawnie i dokładnie wykonana... Tome L. NIE POLECAM!!! (2) Firma postrzegana przeze mnie bardzo negatywnie. Po uzgodnieniu zakresu usług... Maćko Czyszczenie jasnej tapicerki w samochodzie (1) Bardzo starannie wyczyszczona tapicerka. Takia nie były od nowości a samochód... Tyka Opinia (1) Bardzo solidny człowiek . Super wyprany dywan i sofa . Super srodki i maszyny... Sylwia Agata - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Oddawałam do Pana Przemka dywany długowłose . Wróciły... Agata Czyszczenie tapicerki (1) szybko , solidnie i cena godna usługi . Super środki i maszyna . Pełen... Bogdan Profesjonalnie (1) Skorzystałam z usług firmy przy czyszczeniu narożnika i jestem bardzo... Joanna Polecam (1) Sprzątanie nowego mieszkania po pracach adaptacyjnych, czyli przygotowanie do... Małgorzata Nie polecam! (1) Oferta uslug bardzo obszerna, dobry kontakt. Niestety jakosc sprzatania i... klient Dobra firma (1) Super wyczyszczone dywany nawet nie ma śladu po wklejonej sarej gumie do... Izabela z Gdyni Najlepsi w 3-mieście (1) Bardzo duże doświadczenie, najlepszy sprzęt i najniższe ceny przy najwyższej... zdz polecam (1) szybko i solidnie, dobry kontakt i miła obsługa :) Marzena