Polecam (1) Polecam jeżeli ktoś ceni sobie jakość i dobrą cenę. Jeszcze raz dziękuję i na... Grzegorz wszystko ok (1) powiem tak, jezeli chodzi o te uslugi to rynek jest pelny jednak przystepnosc... gawus Szybki , dokłądny i pracowity (1) Profesionalnie dokładnie i szybko wykonana robota. Polecam hab.Sebastian z Gdyni
POLECAM! (1) Witam! Jestem bardzo zadowolona z usług. Wszystko przebiegło szybko i... Anita Anna Super! (1) Bardzo dobre profesjonalne wykonanie super cena GORĄCO POLECAM !!! Brzoza Polecam!!! (1) Fachowa obsługa, szybko, tanio a przede wszystkim czysto!!! Gorąco polecam! Jacek Polecam (1) Po skorzystaniu z usług prania dywanów ,polecam wszystkim firmę Murawski -... Magda-Gdynia rekomendacja (1) Bardzo mili panowie. Z firma także miły kontakt. Mogę ich polecić każdemu. jadwiga Wiola - opinia (1) Polecam. Tanio, solidnie i pachnąco w moim autku dzieki Panu Przemkowi :) Wiola Ania.SZ - opinia (1) preczyzyjnie , przyjemnie i tanio, gorąco polecam Pana Przemka:) Ania.SZ Zawsze spoko (1) Korzystam z usług tej firmy już kilka miesięcy (bo nie chce mi się samemu... Maciek nie spodziewalem sie (1) ze metoda ekstrakcyjna jest taka dobra. Polecam do domu i do firmy Jurek polecam (1) Wykładzina w biurze jak nowa, czyszczenie przebiegło bez problemów Janusz Bardzo dobrze (1) Kanapa i fotele wyczyszczona idealnie, miło i profesjonalnie, polecam jak... Piotr polecam (1) szybko,solidnie i nie wygórowana cena.Dobra organizacja pracowników co jest... Sylwia jestem zadowolona, polacam (1) Kozystałam niedewno z usług tej firmy. Punktualnie zjawił sie przemiły Pan,... Basia PRANIE NAROŻNIKA,KRZESEŁ I DYWANU (1) Kolejny raz zamawiałam usługę i kolejny raz się nie zawiodłam.Organizacja... Sylwia z Zaspy Polecam bez zastrzeżeń (1) To pierwsza firma sprzątająca, z której usług jestem w 100% zadowolona.... Magdalena czyszczenie dywanów (1) takiego prania nie spodziewałem sie szybko przystępnie i czysto Tomasz Czysto i pachnąco (1) Ekipa doskonale poradziła sobie z zimowymi zabrudzeniami w moim... Agnieszka