Pełen profesjonalizm i wysoka jakość (1) Z pewnością mogę polecić firmę Czysta Przyszłość jako profesjonalną i... Firma Switch Szybko i do czysta... (1) Skorzystałam z oferty prania dywanów w moim mieszkaniu. Dywany odzyskały swe... Renata Dąbrowska Zdecydowanie polecam wszystkim Annblue- czyszczenie tapicerek! Rewelacja! (3) Zdecydowałam, zamówiłam czyszczenie tapicerki i na pewno nie żałuję!Kanapa-... Malwina
czyszczenie dywanu (1) szybko, sprawnie, jestem bardzo zadowoloan :)) dywan jak nowy :)) EwaM akrylowanie posadzek (1) Polecam tę firmę ! Iealne akrylowanie wykładziny tarketowej w moim gabinecie... Bogdan Mariola - opinia (1) wysoka jakość usług Mariola Tanio i profesjonalnie (1) Firma to dwójka młodych ludzi i mogłoby się wydawać , że bez doświadczenia Iwona Agnieszka - opinia (1) Efekt rewelacyjny! Czyszczenie wykonane sprawnie i szybko :) polecam. Agnieszka Firma sprzątająca (1) Jestem mile zaskoczona. Pierwszy raz byłam w pełni zadowolona z usług firmy... Barbara Polecam z ręką na sercu (1) Jestem niesamowicie zaskoczona obsługą. Bardzo sympatyczny Pan przyjechał,... Katarzyna Pe Ekokasztelan (1) Polecam.Mlode małżeństwo razem sprzata,pirerze dywany, maz dodatkowo naprawia... Alicja Profesjonalna usługa (1) Jestem zadowolona z usług firmy, również polecam. Madzia POLECAM !!! Pełen profesjonalizm. (1) Bardzo szybko, profesjonalnie i czysto wykonana praca. Widać, że Pan Mirek... Misiek Zieleniarz Plecam (1) Szybko sprawnie i tanio. Kanapa wygląda jak nowa:-) Magda Z czystym sumieniem poleciłbym każdemu... (1) Dokładność, skrupulatność i profesjonalizm... Punktualnie przybywszy, pan... Zbigniew Kamedulski Gorąco polecam (1) Zamówiłam czyszczenie sofy-narożnika. Jestem bardzo, bardzo zadowolona z... Gosia szczerze odradzam !!! (1) po pierwsze dostarczyli bardzo wilgotny dywan, a powinien być suchy, i co... Krzysztof POLECAM (1) PROFESJONALNE CZYSZCZENIE.PUNKTUALNOŚC.POLECAM!!!!!!!!! Ania firma godna polecenia (1) Witam, firma Pro-Eko zajmowała się nasza wspólnotą ogólnie sprzątaniem,... Katarzyna ok (1) konkretnie szybko i bardzo solidnie. Kuba