ODRADZAM-FIRMA NIE PRZYJECHAŁA!! (1) Absolutnie odradzam każdemu tą firmę. Umówili się ze mną na konkretny dzień i... klient malowymagajacy Polecam ! (1) Skorzystałem z usługi czyszczenia tapicerki samochodowej i z czystym... Marcin bardzo kulturalny Pan, do tego szybko i sprawnie (1) po raz pierwszy skorzystaliśmy z czyszczenia dywanów i tapicerki. Żałujemy że... kg
nie warto (1) zdecydowanie odradzam! pomimo wcześniejszych ustaleń szafki w kuchni miały... S Czyszczenie dywanów i tapicerki w samochodzie (1) Jestem już na etapie w którym daje do czyszczenia do Pana Przemka wszystko co... Magda kto by się spodziewał (1) że zostawiając u Pana Przemka 20 letniego mercedesa, odbiorę maszynę która... Robert K Serdecznie polecam (1) Po czyszczeniu foteli i tapicerki, samochód wygląda jak nowy. Do tego niskie... Łukasz Polecam (1) Szczerze mogę polecić wszystkim pragnącym odświeżyć wnętrze swego samochodu... Marta R Klaudia - opinia (1) Szczerze polecam, jesem bardzo zadowolona, nie spodziewałąm się że takie... Klaudia opinia o wykonanej usłudze (1) Profesjonalnie, rzetelnie i niedrogo.Moje dywany wyglądają jak nowe.... ewa beznadzieja (1) witam nie polecam tej ekipy sprzątającej są bardzo niekompetentni zostawiają... Natalia@MArcin Pranie tapicerki (1) Drugi raz skorzystałem z oferty i jestem bardzo zadowolony. Punktualność,... Adam profesjonalnie! (1) Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Kanapa pięknie umyta, krzesło obrotowe... Mirai Super Firma godna polecenia (1) Bardzo profesjonalne podejscie do klienta , bardzo niska cena i dużo... Narine28 Nieuczciwi!! (2) Firma za wszelką cenę chce zdobyć klienta szkoda tylko że w trakcie... Zbulwersowana odsniezanie (1) Firma nie radzi sobie z odsniezeniem 10 metreow drogi osiedlowej ale... ul. Junony, Gdansk Murawski (1) Miałam do wyprania białe dywany i muszę przyznać, że nie spodziewałam się... Alexi Świetna współpraca Polecam. (1) Mogę naprawde polecić tą firmę. Sprawiła, że dywany w moim mieszkaniu... Dominik profesjonalna robota (1) super czyszczenie, zna się na rzeczy. dawid Jestem bardzo zadowolony (1) Miałem tapicerki i dywaniki na schodach w domu, i jestem bardzo zadowolony,... Kamil