Piotr - opinia (1) Skorzystałem z oferty typu groupon i jestem bardzo zadowolony. Szybko i... Piotr Usługi - rewelacja (1) Polecam Pana Mirka z czystym sumieniem. Kanapa wygląda jak nowa. Dba o... Monika ( Przymorze ) Pozytywnie (1) Solidna firma,uśmiechnięty człowiek!!Wnętrze mojego samochodu jak nowe,a... Jurek
Rewelacja (1) Firme SZYBKIE MIOTŁY wynająłem aby posprzatali mójj dom przed przyjęciem... Jan Pozytywnie (1) Samochód oraz wykładzina jak nowa, polecam usługi Pana Darka. Sebastian ... (2) ZAPŁACIŁAM I NIE ZREALIZOWANO USŁUGI, KASY TEŻ NIE ZWRÓCILI. ZAWIEDZONA Magda - opinia (1) REWELACJA Meble wyglądają jak nowe. Poprzednie opinie jak najbardziej zgodne... Magda Solidnie, fachowo, profesjonalnie (1) Pan Mirek czyścił nasz wełniany, zapyziały dywan, sofę i fotel. Efekty... JustynaS z Gdańska Firma godna polecenia (1) Wynająłem firmę SZYBKIE MIOTŁY do cyklicznego sprzątania domu mojej Mamy,... Waldemar i Mama Jadwiga nie polecam (1) firma niesolidna, jakość świadczonych usług poniżej krytyki, po... emila SOLIDNA firma (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi wykonanej przez SZYBKIE MIOTŁY. Po remoncie... Marek Wysoka skuteczność (1) Wykładzina wyczyszczona bardzo dokładnie z szorowaniem plam i usuwaniem gum... Seweryn Zdecydownie odradzam, zupełny brak profesjonalizmu. (1) Zdecydownie odradzam, zupełny brak profesjonalizmu. Umówiłem sprzątanie... niezadowolony Czyszczenie kanapy i fotela (1) Poprzednie opinie mowia same za siebie. Jasny zestaw odswiezony... Tomasz z Osowy M - opinia (1) Korzystałam z usług Pana Andrzeja kilkakrotnie i zawsze byłam bardzo... M Czyszczenie- ok. To, co się stało z dywanem po wypraniu-masakra. (2) Pan faktycznie miły. Może trochę za mało przykładał się do pracy, bo skończył... Karolina Polecam (1) Usługa wykonana szybko, o ustalonym czasie i po bardzo rozsądnej cenie. Marek perfekcyjnie (1) polecam każdemu!! pierwszy raz spotykam się z firmą której nie trzeba mówic... Martyna Witam (1) Mam niewielki hotel w Sopocie, po opuszczeniu pokoi przez przyjezdnych często... MONA świetna firrma! (1) Bezproblemowo umówiłam się na mycie okien w pasującym mi terminie. Usługa... Anna