Pranie dywanów (4) W porównaniu z wcześniejszym wykonawcą obecna usługa wykonana profesjonalnie.... Grażyna Kuźnicka No problem (1) Wszystko jak nalezy - tapicerka w samochodzie jak nowa! Na pranie dywanu,... RM Pranie dywanu + nakrycie wersalki (1) Nic dodać nic ująć po prostu SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pan Mirek jest wspaniały... Zofia z Gdańska
Szybko i profesjonalnie! (1) Szybko, profesjonalnie miła obsługa! Dywan i kanapa jak nowe! Dziękuję i... Kasia Sz. Super usługa (1) Najpierw skorzystałam jednorazowo przed Świętami. Super usługa, szybko,... J.W. super (1) jetem kawalerem i mój dom został w końcu postawiony na nogi. Polecam... Maciek bardzo profesjonalnie wykonana usługa (1) Z AnnBlue skorzystałem już dwa razy. Za każdym razem pranie dywanów i... feder Polecam (1) Od czasu jak korzystamy z usług Pikobello naszym ulubionym dniem jest dzień... T&S Polecam (2) Pierwszy raz korzystałem z uslug firmy Czyścik. Zlecona praca wykonana... fm Nowoczesna i prosfesjonalna (1) Usługa była realizowana w żłobku, firma naprawdę bardzo dokładna, punktualna... Karolina pranie i suszenie tapicerki meblowej (1) dwie kanapy i dwa fotele wyprane i wysuszone na miejscu,gotowe do... robert danzig profesjonalne pranie dywanów (1) Usługa wykonana w sposób bardzo profesjonalny przy czym szybko i niedrogo.Mój... Agnieszka Prawdziwy fachowiec (2) Jestem zadowolony z usługi. Oddałem samochód do czyszczenia foteli. Wszystkie... Piotrek polecam (1) polecam Adam czyszczenie (1) jestem zadowolona z czyszczenia kanapy i dwóch foteli :) pozdrawiam,i polecam... Anna wlazło Pranie dywanów (1) Dywany zostały wyprane i wysuszone rewelacyjnie, nie tak jak karcherem. Efekt... Magda ZŁA USŁUGA (3) Prostackie zachowanie jednego z pracowników podczzas usługi prania dywanów w... Wiolleta Profesjonalna obsługa (1) Świetnie wykonana usługa , terminowo , polecam wszystkim!!! Marianna.Boczko@grupaonet.pl czyszczenie dywanów (1) Sprzęt pierwsza klasa -to nie to co karcher.Tymi urządzeniami się czyści a... klient pranie wykładziny (1) W porównaniu z osobą która prała mi karcherem 4 miesiące wcześniej jeśli... Joanna Grzeszczyk