Sprzątanie biur , pielęgnacja zieleni miejskiej. (1) Z firmy iControl korzystaliśmy już dwukrotnie. Możemy śmiało polecić firmę... Aneta A. pranie wykładziny (1) jestem super zadowolona już po raz kolejny skorzystałam z usługi i znowu... stasia z wrzeszcza ZESTAW WYPOCZYNKOWY (2) Korzystalem z uslug firmy ASTER,jaknajbardziej jestem zadowolony i polecam... jaroslaw
Anna - opinia (2) Pełen profesjonalizm- wykładziny pięknie wyczyszczone, nawet dywan, co do... Anna REWELACJA!!! (1) Pełen profesjonalizm, bardzo szybko i sprawnie wyczyszczone dywany, tapicerka... Michał pranie dywanow shagi (1) super zadowolenie 100% !!! dywany jak nowe, jestem zadowolona. Dywany wyprane... anna Dobra robota! (1) Pierwszy raz skorzystałem z usług tej firmy i powiem tylko tyle: SZYBKO,... chudy580 bardzo pozytywna (1) muszę przyznać że wyczyszczenie tych plam bedzie nie morzliwe a jednak się... piotr Dziękujemy (1) Wykładzina shaggy wygląda jak nowa, wszystkie plamy i zacieki usunięte. Nie... Anna Cz Sprzątanie (1) Uczciwa i sumienna usługa, polecam Krzysztof Nie polecam! (1) Niestety nie polecam nikomu korzystania z usług tej firmy,ponieważ mieszkanie... Magda Dlaczego Gość nie ma ani jednej negatywnej opinii !? (6) Dlatego, że wykonał usługę profesjonalnie Dlatego, że zjawił się punktualnie... Ryszard Karaszewski usluga (1) Polecam..czysto ,sprawnie, tanio. Odczyszczona tapicerka i dywany na 6 z... teresa Profesjonalizm (1) Profesjonalnie wykonana usługa.Dywan i kanapa wyglądają jak nowe.Osoba... Dorota K. Rewelacja! (1) Serdecznie polecam wszystkim usługi tej firmy! Osobiście skorzystałem z... Maciej BARDZO POZYTYWNE WRAŻENIE (1) Absolutnie profesjonalne podejście do sprzątania. Fitness w Kosakowie po... Madziuliae Firma godna polecenia (1) Firma "Clean-eco 2000" bardzo rzetelnie i profesjonalnie wykonuje powierzone... NINA Rztelnie i solidnie. (1) Polecam.Bardzo dobry kontakt. Solidny, rzetelny i punktualny fachowiec.... Agata L. opinia ze strony PHU Adamex (1) Firma godna polecenia pod każdym względem. Tanio, precyzyjnie, dobre środki.... Iwona Głazik masakra (3) na obiekcie Sea Towers w gdyni firma nie sprawdzila sie pod zadnym... Paula