Świetna jakość w dobrej cenie! (1) Z usług firm czyszczących dywany korzystam bardzo często ze względu na psa.... Magda ankak - opinia (1) Szybko, solidnie i bardzo rzetelnie. Dywany i tapicerka jak nowe. Znowu mają... ankak Dnuta Sz - opinia (1) dywan dobrze doprany, co ważne nie był przemoczony jak bywało wcześniej, miła... Dnuta Sz
PEŁEN PROFESJONALIZM! (1) Nie wyobrazam sobie innej firmy do czyszczenia tapicerki moich kanap i... klienkta z oliwy Rewelacyjna rzetelna firma (1) Szeroki zakres usług i wysoka jakość za przystępną cenę. Ludzie godni zaufania. Pani Piotrowska Tanio, miło i fachowo (1) Zdecydowanie polecam, zawsze korzystam z usług tej firmy. Dobre wyposażenie,... Maria wsio oki (1) Charoszyj kontrachient :) Maniek Pranie dywanu (1) Dywan bardzo zabrudzony,zniszczony,po praniu dywan wyszedł jak nowy.Na pewno... Marzka OGRÓD OK (1) Ogród uporządkowany po zimie ,liście i patyki pograbione ,wszystko bardzo... andrzej k. Solidne sprzątanie (2) Bardzo dokładna praca. Polecam wszystkim. Jankowski super sprzatanie! (1) baranek ogarnie wszystko, nawet najbardziej zapuszczoną chatę z dziećmi i... iza pranie i suszenie tapicerki (1) bardzo jestem zadowolona plamy poschodziły--meble jak nowe barbara olejnik Zadowoleni ze sprzątania (1) Firma "MAGMAR"którą zatrudniamy do sprzątania naszej Wspólnoty Mieszkaniowej... Jan Domaradzki w odpowiedzi do użytkownika "Paula" (2) Droga "Paulo" bądz uprzejma zwrócić uwage na fakt, że przeszklenia oraz ciągi... Welur sp. z o.o. Polecam firmę (1) Sprawnie szybko i dobre ceny POLECAM PolRom Pranie kompletu 3+2+1, krzesel oraz 4 dwanów (1) Wszystko 15 letnie, totalnie zabrudzone.Usługa zestala wykonana... ata111 klientka - opinia (1) Usługa wykonana solidnie i fachowo .a. Pan kulturalny,sympatyczny i bardzo... klientka Naprawde rewelacja (1) Komentaż nie odzwierciedli mojego pozyrywnego zaskoczenia a jestem naprawde... Paulina POLECAM!!! (3) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi.Komplet wypoczynkowy jest czysty... Wiesława Kociszewska Solidna firma. (1) Korzystam z usług firmy Clarus od kilku miesięcy, jestem bardzo zadowolony.... Laboratorium.