Super (1) Solidna firma. Posprzątali mi całe mieszkanie, przed i po parapetówce. W stu... Karolina z Gdańska Profesjonalnie! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług powyższej firmy. Efekt jest niesamowity:... Aga miałem dywan zasikany przez pieska , (1) trochę śmierdział :( , oddałem do tej pralni dywan i jestem zadowolony... czesław
polecam tą pralnię (2) dywany zabrali do pralni a po kilku dniach przywieźli czyste i suche , a do... Elżbieta Doskonale czysta tapicerka i przyjemna obsługa - polecam! (1) Skorzystałam z usługi www.autokosmetyka.net Pana Macieja Borowika w zakresie... Sylwia N. jak najdalej (1) Firma jest dla osób, które lubią wydawać pieniądze w błoto a raczej na błoto,... zniesmaczony usługa solidna (1) miałam jasy komplet wypoczynkowy, który po czyszczeniu ożył i jest jak od... damia1@op.pl Profesjonalna obsługa! (1) Witam W styczniu skorzystałem z usługi tej firmy i jestem bardzo zadowolony.... Tomasz JAK NOWE (1) Kanapa jasna pofarbowana od prześnieradła wyglądała nie do wybawienia, po... Asia TRAGEDIA !!!!! NIE WYWIĄZUJĄ SIĘ Z UMOWY !!!!! ZDECYDOWANIE ODRADZAM !!!! (1) To jest SKANDAL, że na naszym rynku działają tak NIEKOMPETENTNI ludzie. Nie... niezadowolona NACIĄGACZE !!! (1) Firma bierze pieniądze z góry, a nie ma zamiaru się wywiązywać z umowy.... K świetnie wyprane dywany (1) dywany były z odzysku i zabrudzone i odzyskały swoje kolory. Pan wywiesił na... Danuta Surdyk-Sztolcman SUPER (1) Punktualnie, dokładnie, profesjonalnie. Po czyszczeniu i suszeniu kanapa... Adam Profesjonalnie (1) Dywany zostały wyprane bardzo dobrze.Wygladają prawie jak... Agnieszka godni polecenia (1) korzystalismy z usług tej firmy jako osoby prywatne, mieliśmy do wyprania... gosiawa PROFESJONALNIE (1) USŁUGA GODNA POLECENIA - SUPER!!! 10 - LETNI KOMPLET WYPOCZYNKOWY WYGLĄDA,... Olga Winiewska wywóz worków (1) ... POD PODANYM ADRESEM NIE MA TAKIEJ FIRMY, BYŁA DO KOŃCA ROKU (2009) I SIĘ... ANNA Hołowko Polecam: bardzo dobry stosunek jakość/cena i szybki czas wykonania usługi (1) Pierwszy raz skorzystałem z tego typu usług. I szczerze polecam. Punktualnie... Wojtek Szczerze polecam. (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tego Pana, korzystałem już kilka razy... Arek OSZUŚCI!!! (1) dzwoniłam do tej firmy- mieli mi posprzatac pomieszczenie po remoncie. Gonily... Magda