Super pranie i suszenie (2) Była prana kanapa alcantara. Mocno zaplamiona,po praniu została wysuszona co... Anetta Godny polecenia (1) Czyszczenie wykonane na 100%. Kanapa narożna została wyprana i wygląda jak... Tomek Mazurkiewicz Bardzo dobrze (1) Mimo starań wcześniejszego usługodawcy nie byłam zadowolona a teraz z pana... Jadwiga Jaworska
trochę drogo ale biorąc pod uwagę poprzedników nie mam wątpliwości że warto (1) Jakość pracy na najwyższym poziomie. Mam doświadczenie z innymi czyścicielami... Anka cwaniaczki (4) w połowie lutego zamówione i podstawione 3 worki gruzowe , zapłacony wywóz z... Marcin Kamka Paulo to nie prawda (1) często bywam na ST i nigdy nie dostrzegłem żadnych nie docagniec jezeli... Demon Extra! (1) Wyprali mi tapicerke w aucie! Teraz wyglada jak nowe! Cena mega niska w... Kristoferson Vendita online di prodotti tipici, Vendita vino online, Regali aziendali, Vendita Caviale (1) Vendita online di prodotti tipici Tartufo, caviale, vino online nel sito... Obliptinind Super usługa na 6 (1) Kilkuletnia plama z kanapy zniknęła co było wielkim problemem dla poprzednich... Barbara firma godna polecenia (1) polecam tą firmę ,pani jest dokładna,ceny niskie,terminowość i fachowa obsługa Natalia Super obsługa, szybko i skutecznie! (1) Prałem samochód - Ford Galaxy (tapierka welurowa), wszystko pozytywnie,... Łukasz Rostalski Nie wywiązują się z podpisanych umów (1) Podpisali z nami umowę na sprzątanie i koszenie, w pierwszym roku było... ZOFIA picuś glancuś (1) Pan Krzysztof wyczyścił mi moje Clio na błysk. Auto w środku jak nowe,... gorgo bardzo profesjonalnie (1) Skorzystałam z usługi czyszczenia obić mebli i prania dywanu. Szybko i... Malgorzata annblue (2) Wiele razy korzystałam z takich usług,jednakze nigdy nie wykonano mi tak... Teresa Garstka VITA - wyróżnia nas nieprofesjonalizm (2) Myślałam, że jestem wyjątkiem i że tylko mi się taki psikus przytrafił, ale... klient Masakra! Oszuści! (1) Kontakt był dobry do czasu podstawienia worka na gruz. Od tego czasu po... Tomasz nieuczciwy i bezczelny kanciarz (1) j.w.nie wywiązuje się z terminów wywozu śmieci,jakosc usług kiepska,na... timbo Dobra jakość (2) Polecam innym, właściciele przyjaźni innym przedsiębiorcom, jeżeli chodzi o... Marcin Mielewczyk pranie zestawu wypoczynkowego (1) Komplet wypoczynkowy -dwie kanapy i dwa fotele , oraz dywan wełniany wyprany... Katarzyna Hoppe