Nie wywiązują się z podpisanych umów (1) Podpisali z nami umowę na sprzątanie i koszenie, w pierwszym roku było... ZOFIA picuś glancuś (1) Pan Krzysztof wyczyścił mi moje Clio na błysk. Auto w środku jak nowe,... gorgo bardzo profesjonalnie (1) Skorzystałam z usługi czyszczenia obić mebli i prania dywanu. Szybko i... Malgorzata
annblue (2) Wiele razy korzystałam z takich usług,jednakze nigdy nie wykonano mi tak... Teresa Garstka VITA - wyróżnia nas nieprofesjonalizm (2) Myślałam, że jestem wyjątkiem i że tylko mi się taki psikus przytrafił, ale... klient Masakra! Oszuści! (1) Kontakt był dobry do czasu podstawienia worka na gruz. Od tego czasu po... Tomasz nieuczciwy i bezczelny kanciarz (1) j.w.nie wywiązuje się z terminów wywozu śmieci,jakosc usług kiepska,na... timbo Dobra jakość (2) Polecam innym, właściciele przyjaźni innym przedsiębiorcom, jeżeli chodzi o... Marcin Mielewczyk pranie zestawu wypoczynkowego (1) Komplet wypoczynkowy -dwie kanapy i dwa fotele , oraz dywan wełniany wyprany... Katarzyna Hoppe Super czyszczenie (1) szybko, sprawnie i porządnie. Super czyszczenie. Usługa godna polecenia. pw Solidna grupa sprzątająca (1) Są dokladni robią szybko,mają wlasne środki i sprzęt Wiesław Surgota super usługi (1) dywany krzesła i tapicerka w samochodzie wyczyszczona na błysk, i wszustko od... mario jasny komplet wypoczynkowy wyprany i wysuszony (1) duża rogówka jasna beż plus fotel pikowany duży wszystko wyprane i naprawdę... Zawadzka Urszula szybko sprawnie bezproblemowo (1) komplet wypoczynkowy jasny mocno zabrudzony po ogolnym praniu i suszeniu jest... Ania polecam (1) REWELACJA - Usługa wykonana profesjonalnie i sprawnie, przybycie punktualne.... Gdańszczanka Goraco polecam. (1) Zdecydowaliśmy się zatrudnić firmę sprzątającą w celu usunięcia pyłu, który... Magdalena Joanna - opinia (1) Bardzo dobra jakość usługi, wykonanej szybko i solidnie. Dywan wyczyszczony... Joanna Polecam! (1) Solidnie wysprzątany dom po duzym remoncie, znacznie niższe ceny w porównaniu... Martyna nie znam innej firmy ...... (2) .....która z dnia na dzień potrafi wycenić oraz wykonać różnego rodzaju... klient UWAGA OSZUSCI !!! (1) Firma ktora juz nie istnieje...biora pieniadze za wywoz smieci i gruzu i na... POPCORN