Super czyszczenie (1) szybko, sprawnie i porządnie. Super czyszczenie. Usługa godna polecenia. pw Solidna grupa sprzątająca (1) Są dokladni robią szybko,mają wlasne środki i sprzęt Wiesław Surgota super usługi (1) dywany krzesła i tapicerka w samochodzie wyczyszczona na błysk, i wszustko od... mario
jasny komplet wypoczynkowy wyprany i wysuszony (1) duża rogówka jasna beż plus fotel pikowany duży wszystko wyprane i naprawdę... Zawadzka Urszula szybko sprawnie bezproblemowo (1) komplet wypoczynkowy jasny mocno zabrudzony po ogolnym praniu i suszeniu jest... Ania polecam (1) REWELACJA - Usługa wykonana profesjonalnie i sprawnie, przybycie punktualne.... Gdańszczanka Goraco polecam. (1) Zdecydowaliśmy się zatrudnić firmę sprzątającą w celu usunięcia pyłu, który... Magdalena Joanna - opinia (1) Bardzo dobra jakość usługi, wykonanej szybko i solidnie. Dywan wyczyszczony... Joanna Polecam! (1) Solidnie wysprzątany dom po duzym remoncie, znacznie niższe ceny w porównaniu... Martyna nie znam innej firmy ...... (2) .....która z dnia na dzień potrafi wycenić oraz wykonać różnego rodzaju... klient UWAGA OSZUSCI !!! (1) Firma ktora juz nie istnieje...biora pieniadze za wywoz smieci i gruzu i na... POPCORN Polecam na 100% (2) Komplet wypoczynkowy(jasny beż) po wyczyszczeniu i suszeniu- wygląda jak nowy... Wioletta Kuraś znakomita firma (1) Liczcie na punktualność z dokładnością do 1 minuty i w porę otwierajcie... miszkielak SUPER FACHOWCY I SPOSÓB REALIZACJI USŁUG - ZDECYDOWANIE POLECAM (2) Witam! Niedawno skorzystałam z usług CleanMastersi jestem ZACHWYCONA... Kasia SUPER! (1) Bardzo dobry kontakt z wykonawcą.Usługa wykonana profesjonalnie i... cosita13 super (1) Tapicerka i dywany jak nowe ZA NIEWIELKIE PIENIĄDZE JAK ZA TAKĄ JAKOŚĆ... AGNIESZKA Usługi wykonywane profesionalnie (1) Zlecenia wykonywane profesjonalnie i bez zastrzeżeń. Polecam i życzę by... Wanda Rewelacja!!! (1) Pan poradził sobie nawet z kanapą na której nasz synek wylał soczek,... Asia Pruszcz GD Paweł - opinia (1) Jestem zadowolony z wypranego dywanu. Paweł Super (3) Naprawdę profesjonalność i kultura na najwyższym poziomie!!!!! jacek