UWAGA OSZUSCI !!! (1) Firma ktora juz nie istnieje...biora pieniadze za wywoz smieci i gruzu i na... POPCORN Polecam na 100% (2) Komplet wypoczynkowy(jasny beż) po wyczyszczeniu i suszeniu- wygląda jak nowy... Wioletta Kuraś znakomita firma (1) Liczcie na punktualność z dokładnością do 1 minuty i w porę otwierajcie... miszkielak
SUPER FACHOWCY I SPOSÓB REALIZACJI USŁUG - ZDECYDOWANIE POLECAM (2) Witam! Niedawno skorzystałam z usług CleanMastersi jestem ZACHWYCONA... Kasia SUPER! (1) Bardzo dobry kontakt z wykonawcą.Usługa wykonana profesjonalnie i... cosita13 super (1) Tapicerka i dywany jak nowe ZA NIEWIELKIE PIENIĄDZE JAK ZA TAKĄ JAKOŚĆ... AGNIESZKA Usługi wykonywane profesionalnie (1) Zlecenia wykonywane profesjonalnie i bez zastrzeżeń. Polecam i życzę by... Wanda Rewelacja!!! (1) Pan poradził sobie nawet z kanapą na której nasz synek wylał soczek,... Asia Pruszcz GD Paweł - opinia (1) Jestem zadowolony z wypranego dywanu. Paweł Super (3) Naprawdę profesjonalność i kultura na najwyższym poziomie!!!!! jacek Bożena - opinia (1) usługa wykonana bardzo dobrze i żetelnie. Bożena Polecam. (1) Bardzo solidnie i fachowo wykonana usługa. Pan kulturalny,sympatyczny,... Jola Alicja - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Komplet wypoczynkowy po czyszczeniu - jak nowy.... Alicja J.Sz - opinia (1) Totalna reanimacja dywanów. J.Sz SUPER (1) NIC DODAĆ NIC UJĄĆ PO PROSTU SUPER WCZEŚNIEJ Z USŁUGI PRANIA DYWANU I KANAPY... a.b. Polecam!!! (1) Polecam usługi pana Pluta ,ponieważ po wyczyszczeniu dywanu czy tapicerski... klientka PEŁEN PROFESJONALIZM ZA BARDZO DOBRĄ CENĘ (1) Skorzystałam - z prania i suszenia - sofy, fotela, trzech dywanów i dwóch... Kasia Warto (1) Polecam innym usługi pana Plusta, ponieważ jest słowny i kulturalny, a... M.S. Fachowa obsluga (1) Zadowolona brdzo jestem, autko bylo strasznie brudne w srodku, teraz nie ma... Emila Pełen profesjonalizm (1) Jestem w pełni zadowolona z usługi. Panowie bardzo mili i rzeczowi,... Magda