Bożena - opinia (1) usługa wykonana bardzo dobrze i żetelnie. Bożena Polecam. (1) Bardzo solidnie i fachowo wykonana usługa. Pan kulturalny,sympatyczny,... Jola Alicja - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Komplet wypoczynkowy po czyszczeniu - jak nowy.... Alicja
J.Sz - opinia (1) Totalna reanimacja dywanów. J.Sz SUPER (1) NIC DODAĆ NIC UJĄĆ PO PROSTU SUPER WCZEŚNIEJ Z USŁUGI PRANIA DYWANU I KANAPY... a.b. Polecam!!! (1) Polecam usługi pana Pluta ,ponieważ po wyczyszczeniu dywanu czy tapicerski... klientka PEŁEN PROFESJONALIZM ZA BARDZO DOBRĄ CENĘ (1) Skorzystałam - z prania i suszenia - sofy, fotela, trzech dywanów i dwóch... Kasia Warto (1) Polecam innym usługi pana Plusta, ponieważ jest słowny i kulturalny, a... M.S. Fachowa obsluga (1) Zadowolona brdzo jestem, autko bylo strasznie brudne w srodku, teraz nie ma... Emila Pełen profesjonalizm (1) Jestem w pełni zadowolona z usługi. Panowie bardzo mili i rzeczowi,... Magda Wielki pozytyw (1) Bardzo polecam tą firmę. Usługa czyszczenia tapicerki została wykonana bardzo... Waldemar Porządna firma (1) Terminowo,fachowo,przykładają się do tego co robią. rh Super!!! (1) Prosesjonalni, Terminowi, miła i szybka obsługa. Byłem pod wrażeniem... Paweł Rewelacyjna jakość i czas wykonania usługi mycia okien i elewacji (1) Polecam usługi Pure View System, okna jeszcze nigdy nie wyglądały tak... Leszek Szymański super! (1) Nie jednokrotnie już korzystałam z tego typu usług, ale panowie z Adi War to... Katarzyna Szermachowska PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ - POLECAM !!! POLECAM !!! (1) PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ - POLECAM !!! POLECAM !!! Miałem przyjemność... klient S. Cisowski - opinia (1) Już zapomniałem, jakiego koloru naprawdę jest moja tapicerka. Po czyszczeniu... S. Cisowski polecam (1) pełen profesjonalizm,profesjonalna chemia , polecam Magda Zdecydowanie Tak (1) Dokładnie, precyzyjnie i z przystępną ceną, profesjonalna ekipa jako... Zofia Rewelacja (1) Super wyczyszczona wykładzina, dywan i kanapa. Kilka razy zamawiałam takie... Marzena