Profesjonalnie (1) Bardzo solidnie wykonana usługa.Czyściłam kanapę , dwa fotele i dwa... Barbara Polecam (1) Firma rzetelna, terminowa i dokładna z obsługą na poziomie, a przy tym nie... Progamer Na plus... (1) Usługa wykonana bez zastrzeżen. Punktualnie, sprawnie, z bardzo dobrym efektem. rybak
Pranie tapicerek meblowych i dywanów (1) Z pewnym niedowierzaniem czytałam wszystkie pozytywne komentarze, ale nie... Kinga Świetna usługa! (1) Zamówiliśmy usługę sprzątania w domu jednorodzinnym. Sprzątanie było... Adam Polecam (1) Bardzo solidni! Katarzyna Sofa jak nowa! (1) Długo zastanawiałam się nad usługą czyszczenia tapicerki, ze wzg na to iz... Karolina z Gdańska Szybko, sprawnie i dokładnie (1) Z firmy klaruś korzystam już po raz trzeci i jestem zadowolony. Zawsze kiedy... Aleksander Wyśmienita robota !! :) Jestem zadowolony w 100% (2) Można śmiało polecić tą firmę ZlotyPołysk.pl każdemu. Usługa była wykonana... Waldek Prane wykładziny, fotele i pufy. (1) Jesteśmy z mężem zadowoleni z usług. Wykładzina jak nowa i fotele odżyły w... Izabela Zadowolona klientka (1) Z lekkim niedowierzaniem czytałam te wszystkie opinie. Zadzwoniłam, zamowliam... Danka solidność (1) solidność i dobra cena usług. współpraca wzorowa,a i właścicielka niczego... betax Swietni, naprawde! (1) Jestem bardzo zadowolna z uslug HMI service. Zamowilam pranie dwoch dywanow,... megi POLECAM!!! (3) POLECAM KAZDEMU KTO POTRZEBUJE TAK PROFESJONALNEJ FIRMY SPRZATAJACEJ,... NIKOLA fantastyczna jakość i cena (1) doskonała usługa. wypranie dywanu, z którym nie każda poprzednia firma dawała... monika s Dokladnie i w dobrej cenie (1) wyprany dywan, chodnik wersalka, pufy zrobil gratis. Ogolnie jestem... bobi Wyprali mi auto (1) Wyprali mi tapiceke w Skodzie Fabia. Tapiceka bardzo jasna. Byla mocno... Krzysiek Same pozytywy! (1) Niedawno kupiłem autko, o które poprzedni właściciel niestety nie dbał tak... BłażejE36 pranie tapicerki z suszeniem (1) Tapicerka sofa 3,2 i 1.Po czyszczeniu kanapy wyglądają jak nowe.Suszenie... Aga ...??!! (2) miesiąc temu zamówiłam worek na gruz w tej firmie, od 3 tygodni dzwonię aby... Sylwia