SKuteczne ozonowanie (1) Witam. Skorzystałem z oferty firmy WRC MULTIOZON i jestem bardzo zadowolony.... Marek Serwis klimatyzacji WRC MULTIOZON (1) Byłam w serwisie 20 czerwca na kupon z Groupona. Mogę jedynie polecić ten... Anka Klimatyzacja (1) Usługa wykonana profesjonalnie. Zdecydowanie mogę polecic. Aga
Dobry i profesjonalny serwis (1) Zdecydowanie polecam serwis. Usluga w cenie 130pln wykonana profesjonanie.... Zbyszek Dobry serwis (1) Polecam serwis. Szybka i fachowa obsluga. Marek koszenie-polecam (1) Sprawnie, porządnie, wykoszone wzorcowo a co kosić było, słowem polecam! Orłowianka Dopołata za czynnik chłodzący (2) Potwierdzam fakt, że do wykupionej kompleksowej usługi z groupona trzeba... JW totalna żenada (2) zamówiłem usługe, pranie dywanu 4 metry na 3,5 metra - koszt 125 złoty!!!... Mirek nie zakładajcie intewrnetu w Aster (2) Internet czesto nie dziala.Raz nie mialam neta przez tydzien!Dodzwonienie sie... lulaby Stanisław - opinia (1) Doskonali, bardzo solidni i zgrana ekipa Polecam Stanisław Grzesiek (1) Powodzenia Grzesiek, ciekawe czy Kwidzyn już wie o Twojej działalności???... MOP=Serwis Najlepsza firma (1) Super usługa,pan bardzo miły.Wykładzina odzyskała młodość.Nikt nigdy nie... bodra Małgorzata Hnatów - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi. Duże zaangażowanie w wykonywaną pracę,... Małgorzata Hnatów Najwyższa jakość usługi (1) Bardzo miły kontakt ,punktualne przybycie i rewelacyjna skuteczność usługi.... Andrzej Bardzo zadowoleni (1) Dla nas w takich usługach ważna jest sprawność realizacji i rzetelność. Ważne... Magdalena Orzech Profesjonalność,dokładność ,sumienność (1) Usługa wykonana w terminie,szybko i profesjonalnie. Krzysztof Adam Nowak - opinia (6) Cały czas korzystam z usług firmy MAGMAR-Obsługa-miła,prace zostały wykonane... Adam Nowak auto jak nowe :) (1) niedawno miałem przyjemność skorzystać z usług firmy Adamex, szykowałem auto... zadowolony klient 100% ZADOWOLENIA (1) FIRMA GODNA POLECENIA, PRACA WYKONANA SOLIDNIE, TERMINOWO KUROWSKI Dobrze wykonana usługa (1) Witam,z usług pana Krzysztofa korzystam dwa razy w roku przed świętami i mogę... Agnieszka