Ewa - opinia (1) Jestem bardzo mile zaskoczona profesjonalizmem i poziomem usługi,szybko... Ewa Szybko i solidnie (1) Pan Mirek krytycznym okiem ocenił dzieło zniszczenia dokonane przez czas,... Zbigniew 'zibi' Jarosik super (2) Pan Piotr przyjechał na umówiona godzinę, uprzejmy, solidny, zero problemów,... Wojtek
Super Usługa ! (2) Dywanik super wyprany ! W przyzwoitej CENIE bardzo miła obsługa,najwyższa... Roman super (1) Super wyprane dywany polecam cena również ok Joanna Joanna Alina - opinia (1) Szybko, profesjonalnie, cena przystępna. Polecam gorąco Alina szybko i sprawnie (1) o firmie dowiedzialam się z internetu,bo potrzebowałąm czyszczenia łóżek na... Iwona Bardzo Zadowolona klientka - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam wszystkim. Dywany wyglądają jak nowe! Na pewno w... Bardzo Zadowolona klientka Power Błysk - solidny wykonawca (1) Solidny wykonawca usług porządkowych - terminowa i szybka realizacja usługi.... caliope POLECAM! (1) Korzystamy z usług firmy sprzątającej EMAR raz w tygodniu. Jesteśmy bardzo... Alicja Osowska Super! (1) Bardzo dobrze wykonana praca, Pan bardzo miły, moja kanapa i dywany wyglądają... Bożena Polecam (1) Dziś skorzystałem z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolony. Szybkość,... Filip aneta (1) Polecam p MIRKA wszystkim korzystalam z uslugi prania tapicerki rewelacja... aneta gdansk Profesjonalizm w każdym calu! (1) Jestem bardzo bardzo zadowolona z wyniku pracy tego Pana ,jest bardzo miły,... Bożena czyszczenie tapicerki (1) Pranie kanapy alcantara kolor pomarańczowy był mocno zabrudzony ,po plamach... waldek Firma godna polecenia (1) Pan który u mnie sprzątał bardzo dokładnie cena znakomita jeszcze mi poradził... Grzenkowicz ODRADZAM I OSTRZEGAM (1) Nasza firma wynajęła firmę "Franię" do sprzątania lokalu mieszkalnego. Przez... firma z Gdańska pełna profesja (1) Zdecydowanie polecam. Pan przemiły, usługa zrealizowana super i bardzo... Iza Super! (1) Najwyższa Izba Kontroli donosi, ze ten obywatel o medal się prosi! Uczciwy,... deexter1 SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Dziś miałam czyszczoną jasną sofę, fotel i dywan. Miałam nadzieję że zostaną... agnieszka