swietna firma (1) Pani która sprzata Nam wspolnote mieszkaniowa. Dba oporzadek I czystosc. Maria Firma nie godna zaufania, pseudo właścicielka niepowazna (1) Pracowałam u tej Pani, aż 2 tygodnie kiedy przyszedł czas wypłaty. ....... Pracownica Lśniące parkiety (1) Niestety podczas zimy bardzo łatwo zabrudzić podłogi, które tracą swój połysk... Jolanta
mmmm (1) polecam kasia Czyste dywaniki (1) Niestety nie mogłam doczyścić plan po moich klientach (prowadzę restaurację )... Beata Elegancja ! (1) Chociaż pogoda nie dopisywała firma Czysta Przyszłość perfekcyjnie wywiązała... Maryś Ewa - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona szybko i solidnie.Polecam Ewa Zdecydowanie polecma (1) W piątek rano zostałem zaalarmowany przez ochronę lokalu, który wynajmuję, że... Rafał Świetna Robota (1) Szybki kontakt. Usługa od ręki, po tel.Pan się zjawił w nie całą godz. :)... Anusiak bardzo dobra jakość za rozsądną cenę (1) Umówiłam się na czyszczenie kanapy, została wyprana i wygląda dobrze. Jak... Małgorzata szybko, tanio, wygodnie (1) usługa wykonana jak wyżej z należytą starannością, w pokoju pachnie... hskozian Niezadowolony (1) Nie jeste zadowolony z usług w/w firmy. To nie jest sprzątanie, tylko... Anonim Profesjonalnie i tanio (1) Profesjonalnie i tanio Do wyprania miałem kanapę, dużą rogówkę oraz materac.... mchał Profesjonalnie! 100% rekomendacja! (1) Patrząc na opinie (większość ocena 6) sądziłem, że są zawyżone, jednak po... Adrian Polecam! (1) Zdecydowanie polecam firmę BMP Serwis !!! Firma ta zajęła się wypraniem... Zadowolony klient POLECAM (1) Zamówiłam pranie dywanów i kanapy w domu, teraz wszystko wygląda jak nowe-... Anna Oburzona (11) Podpisanie umowy i terminowość może być ale obsługa i przede wszystkim... Pełen profesjonalizm (1) wszystko wygląda jak nowe => szczerze polecam i rekomenduje Dejw Firma godna polecenia (1) Za oknem mróz a Panowie z Czystej Przyszłości świetnie poradzili sobie z... Jasiu Super Firma (1) Nowy sprzęt Karchera, chemia orginalna, szybko i tanio. Zamówiłem firmę BMP... Paweł