żenujący serwis (1) Żenujący serwis. Niewiarygdni. Zostawilem laptopa na dwa tygodnie, wrocił po... S T ... (1) .....ZGODNIE Z OFERTĄ NA STRONIE INTERNETOWEJ SPORZĄDZIŁEM SOBIE ZESTAW... SPO Zdecydowanie ODRADZAM (1) Nieprofesjonalny serwis. Za "ekspertyzę" (zresztą całkowicie nietrafioną)... micol
Wszystko Gites (1) Witam, super firma. Stronka nie oddaje ich profesjonalizmu. POlecam! A.Ch. Jak tu sie nie wkur... (2) Zamowilem w tym sklepie zestaw komputerowy.Sprzet przyszedl po trzech dniach... tompla17 ZDECYDOWANIE OMIJAĆ (1) W momencie sprzedazy jak wszedzie niby wszystko ok, ale w kwesti serwisu... Krzysiek Olewanie klienta (1) 19.06.09 kupiłem zasilacz TACENS w tym sklepie za 152 zł, w oddziale we... rabarbar Rzetelni i szybcy (1) Szybka usługa, prawie na poczekaniu (pomimo, iż to była sobota). Polecam z... Maciej Głosniki Genius (1) Kupiłem w tym sklepie głosniki komputerowe genius 5000 !!! Bardzo atarkcyjna... spo Kontakt @ -brak... (1) Szkoda, bo przez telefon rozmawialo sie fachowo i konkretnie. Niestety... wchpikus Brak kultury (1) Brak kultury i chamstwo osób pracujących w serwisie. Zakupiłem produkt... Goocio Świetny sklep, z "prawdziwymi" ludźmi (1) Zdecydowanie i gorąco polecam ten sklep wszystkim mieszkańcom Trójmiasta.... Piotr Ananicz Kupowałem kilkakrotnie (1) Mam dobre zdanie. Dziwię się wypowiedziom o zakupie z 90% przebiciem. Zawsze... Marian serwis raczkuje (1) Szczerze odradzam. Serwis po niezej pasa. Wmawiaja mi że wszytsko naprawili,a... Magda Super Serwis (1) Jestem bardzo zadowolony z naprawy laptopa. REWELACJA. szybko i fachowo!... Przemas Bardzo dobry sklep... (1) Witam, sklep polecam wszystkim, ktorzy chcieli by dokonac zakupu po... DeVilio Laptop (2) Kupiłem Lapa w sklepie WISTA w gdańsku, jestem bardzo zadowolony, doradzono... marekp głośniki pc - pobór mocy (1) Kto się zna na elektronice pomimo wyłączenia głośników przyciskiem słyszę... dbig lepiej pójść do ... (1) kupiłem tam nie dawno odtwarzacz mp4 Creative ZEN i muszę szczerze powiedzieć... miesiek Najlepszy sklep komputerowy (1) Jest to najlepszy sklep/serwis komputerowy, jaki odwiedziłem. Miła obsługa,... LaeMaN