toshiba (1) kupilem toshibe, szybko zrealizowane i dobra cena michal Omijać (2) Serwis sprawia wrażenie dobrego poziomu. Kontakt bardzo dobry. Na tym koniec.... znak Pod wrażeniem (1) Padła mi moja Toshiba byłem w Warszawie w NRC i zapłaciłem 200zł za nic .... Józef Doliński
warto !!! (1) fakt, że sprzedawca może i nonszalancki,może taką ma metodę, ale wiedzę... Xiam Naprawa (1) Naprawili mi HP DV9500 kosztował prawie 4000. Już nie miałem nadziei upadł mi... Wojtek krótko mówiąc polecam (1) Świetny serwis - fajna obsługa i niskie ceny. Polecam Marek wszystko fajnie, ale.... (1) Duży wybór sprzętu, ceny bardzo przystępne i wszystko byłoby fajnie, gdyby... Tooms r.nocek - opinia (1) Nie polecam tego sklepu przyjmują zamówienie twierdzą ze czas oczekiwania... r.nocek SS - opinia (1) Super punkt w Centrum trochę teraz krótko otwarty kupiłem tam K. Graficzną... SS Polecam serwis (1) Kompetentny serwis po przystepnej cenie i z niego warto korzystac. Przy... JK zakupy w Demo (1) Przez przypadek trafiłam do sklepu komputerowego w Tesco, ponieważ... Sylwia Komputer / Monitor / Myszka / Klawiatura (1) Zacznę od Monitora , to kupiłem monitor za ok 800 zł , gdzie był wypalony... Tomasz TOTALNA PORAŻKA PRZY REKLAMACJACH (1) Od dawna kupuję w tym sklepie , ale już przestaje. Ostatnio zmieniła się... Zawiedziony Totalna zlewka (1) Płyte Asusa do reklamacji sprawdzili sami i stwierdzili żę jest dobra... zys .... (1) Niech nikt nie pisze, że to konkurencja im wypisuje takie rzeczy!!! To sa... Paweł Szybko, niedrogo, polecam (1) Oddałem do serwisu wisty komputer z którym miałem problem (komputer się... Marcel zakupy (2) Bardzo miła szybka i fachowa obsługa.Polecam J. Adamczyk PORAZKA (1) Obsluga baaardzo mocno zakrecona! Tylko jeden z tych Panow byl kompetentny.... AT sklep ok (1) zakupiłam w sklepie komputer, fachowo został dobrany sprzęt, bardzo miła... ania zakup pendrive'a (1) Ostatnio byłem na zakupach w Tesco i przy okazji wszedłem do tego sklepu... Michał