Polecam Stację! (1) Lokal w dobrym klimacie, jedzenie bardzo dobre oraz duze procje. Świetne... Miłosz Co to ma być ?! (2) Kilkakrotnie zbierałam sie do napisania opinii o tym miejscu lecz dzisiejsza... Patrycja Mogłoby być lepiej (1) Zainteresowanie obsługi, wystrój, czystość - pozostawiają wieeeeele do... Krystyna
Stacja na pewno nie de luxe... (1) Kilka dni temu wybraliśmy się ze znajomymi do Stacji de Luxe. Mimo... Wojtek Fatalna obsługa! (1) Klimat świetny, ale obsługa pozostawia wiele do życzenia - mówię tu o paniach... Monika Pycha... (1) Obsługa - przyjemna, miła, pomocna Klimat i wystrój - super oryginalny,... Piotrek Brud (2) Bardzo brudno, obsluga nie zaiteresowana klientem. Bylem dzisiaj na sniadaniu... Maciek kuchnia (1) Ja na jedzeniu jeszcze sie nie zawiodłem polecam burgery i sałatki bywalec duży upadek, niech ktoś się tam ogarnie! (2) Gdzie ta kadra, gdzie ten klimat? Pani blondynka, na oko 35 lat powinna... Mateusz stacja ok za wyjątkiemm jednej osoby (1) juz dawno miałam napisać tego posta, ale zawsze coś. Stacja to nasze ulubione... baba Zawiedziony - opinia (1) Mialem okazje dzisiaj zawitac ze znajomymi i musze stwierdzic ze bardzo sie... Zawiedziony majcher - opinia (1) Chcielismy ze znajomymi obejrzeć mecz w Stacji. Ponad 10 minut czekalismy na... majcher Obsluga (1) Obsluga tragiczna. Przyszlismy ze znajomymi, jestesmy stalymi bywalcami,... M Jak najbardziej TAK (1) Bywałam w tym lokalu kilkakrotnie i nigdy się nie zawiodłam. Jedzonko pyszne,... Hanuka Fajne miejsce w którym można dobrze spędzić czas ze znajomymi (1) Nie dawno (początek sierpnia) spotkaliśmy się tam ze znajomymi aby opić... Major Zerowy poziom obsługi (1) W przybytku pojawiliśmy się około godziny 13, po 15 minutach siedzenia przy... Adam Rozczarowanie (4) Ceny piwa w okresie EURO 2012 skoczyły do poziomu 11/12 złotych za piwo z... Mateusz - były częsty gość Szok !!! (3) Właśnie dzwoniłem do Stacji żeby zarezerwować stolik dla 10 osób na piątek.... Mario Uwielbiam deluxa (1) Miejsce w ktorym panuje naprawde swietny klimat. Idealne za dnia na cos do... Il0na Obsługa!!!!! (2) Kiedyś byłem stałym klientem. Pewnego razu zostałem tak potraktowany, że... G.