olewka (1) wiele slyszalem o tym lokalu wkoncu gdy sie zdecydowalem pojsc pierwsze... xxx Czystośc (1) Bardzo dużą przyjemnośc sprawia mi odwiedzanie stacji i jest to chyba... Zygmund cheetoos - opinia (1) Jedzenie na plus(polecam makarony), ceny w miarę, obsługa mogłaby się trochę... cheetoos
Bardzo smaczne jedzenie (2) Uważam, że podają tam bardzo smaczne jedzenie i do tego ładnie podane. A... KJ sasanka - opinia (1) Kurcze, co się stało z jedzeniem w Stacji? Klimat wciąż jest rewelacyjny, ale... sasanka Obsługę klient nie interesuje..... (1) Niedzielne popołudnie. W lokalu prawie pusto. Zamawiamy napoje i bierzemy... gdynianka Barmanki - zdecydowanie nie [ wyjatek Blondynka} (3) Barmanki z minami jak za kare. Panowie zdecydowanie wyluzowani przyjemni i... Przemko czysta przyjemność (1) bywam w Stacji od jej początków i tylko tutaj są najlepsze drinki w mieście!... a NIE POLECAM!!!!!!! (1) Kiedyś wspaniała kuchnia i oryginalny wygląd - dziś brud, smród papierosów,... magda nieświeże jedzenie (1) radzę przemyśleć zanim pójdzie się tam zjeść, niestety jedzenie okazało się... KATIA pełno dymu (1) Klub bardzo fajny, super wnętrze, dużo ludzi Jeden mankament - zdecydowanie... mala Londyńczyk - opinia (2) Stacja - wielkie dzięki że cały czas ubarwiasz życie we wrzeszczu. Kiedy... Londyńczyk Nie polecam!!!! (2) dość często odwiedzałam wraz ze znajomymi Stację de Luxe, a to z uwagi na jej... spinka Baardzo kiepski lokal! (3) Na pierwszy rzut oka wydawałoby się, że lokal jest fajny,ale to mylne... Zdegustowana Smak dobrego jedzenia psuje fatalna obsługa! (1) Na jednej szali dobre jedzenie, na drugiej fatalna obsługa i długi czas... Zniesmaczona eks-wielbicielka ma Nie polecam śniadań w Stacji (1) Wybrałem się ze znajomym na śniadanie do Stacji 16.09.2099, Nie dość ze... Marcin Fajny lokal ale.... (1) Miejsce ma fajny klimat. Dobry wybór na karcie zarówno napojów jak i... Dobrze Życząca niekorzystne zmiany w menu (1) Stację uwielbiłam ze względu na muzykę, wystrój, drinki, jedzenie, ceny,... Anwa miejsce godne polecenia (1) Niezwykle oryginalny wystrój stwarzający niepowtarzalny klimat.... K Rewelacja (2) Stację odwiedzam bardzo często z tego względu, że studiuję na PG, a jak mam... M