Step by Step (1) Mój syn chodzi do tego przedzkola już trzeci rok. Jestesmy bardzo zadowoleni.... Ewelina Super przedszkole! (1) Nasz Oliwier chodzi do przedszkola już drugi rok. Synek bardzo szybko się... Rodzice Oliwiera Wspaniałe miejsce dla przedszkolaka (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z tego, że kilka lat temu nasz synek... calogera
Przyjazne Przedszkole (1) Nasza Córcia chodzi do tego przedszkola drugi rok. Jesteśmy bardzo z niego... rodzice Mai świetne przedszkole (1) Serdecznie polecam przedszkole Step by Step. Opieka na najwyższym poziomie.... Jola Rewelacyjne przedszkole (1) Nasza Kasia chodzi do przedszkola Step by Step juz rok. Jestem bardzo... Krzysztof W. 6 urodziny mojego synka Łukaszek (1) Przed mikołajkami organizowałam 6 urodzinki mojego synka. Zabawa bardzo się... Mama Łukaszak - Agnieszka Wspaniałe przedszkole (1) Moja "przygoda" z przedszkolem trwała 4 lata, w tym czasie cudowne... mama Poli i Marka Wspaniałe przedszkole (4) Ze względu na reformę systemu musieliśmy posłać córkę do szkolnej zerówki i... Ania Bardzo dobre przedszkole (1) Posłałam swojego synka do przedszkola z pewnymi obawami, czy sobie poradzi,... calogera Gorąco polecam - C.D. (1) Przedszkole kładzie duży nacisk na zdrowe odżywianie. Wyznaczone są dni,... Iwona Kochańska Gorąco polecam (1) Moja przygoda z przedszkolem trwa już 4 rok, obecnie uczęszcza do niego... Iwona Kochańska Polecam (1) Kameralne przedszkole z przemiłym i fachowym personelem, który świetnie... mama