Patryk - opinia (1) Po dzisiejszym zdarzeniu wystawiam negatywna opinie strazy miejskiej w Gdyni.... Patryk Tadeusz Mackiewicz - opinia (3) Witam Uważam że "nie fair " jest takie postępowanie SM - bez uprzedzenia... Tadeusz Mackiewicz Incjatywa lokatorska - opinia (1) Dzwoniliśmy z Okrzei 22 i 24 wielokrotnie w sprawie dzików za każdym razem... Incjatywa lokatorska
zawiedziona - opinia (2) Jakiś żart. Wczoraj dwukrotnie zgłaszana potrzeba interwencji w sprawie auta... zawiedziona Artur - opinia (1) Porażka w weekend w Gdańsku zaparkowane auta wszędzie na chodniku na środku... Artur Maciej - opinia (1) Tragedia, 986 jest fikcją, nie da się dodzwonić i nikt w tym nie widzi... Maciej Justyna - opinia (1) kochani:))) dziękuję za dobre serce Justyna Aleksandra - opinia (1) Tragedia! Problem śmietniska zgłaszany od lat- strażnicy sobie nic z tego nie... Aleksandra Szczekające psy na ul.Niskej (7) Zachowanie Strażników SM Gdynia jest delikatnie mówiąc dziwne.Na wielokrotne... poirytowany Sposób interwencji (2) Mam pytanie do strażników miejskich - jak powinna wyglądać interwencja straży... Joanna Niezwykła tolerancja (1) Ogromne podziękowania dla dwóch Pań ze Straży Miejskiej w Gdyni, które miały... Monika A ja mam dobry przykład na skuteczne działanie:) (1) Wyobraźcie sobie sytuację.... wczoraj źle zaparkowałem samochód na ul... Gedan Bezwzględni ,surowi zarozumiali zawsze mający rację (1) Dzisiaj żona odbierała mnie ze szpitala na Powstańców warszawskim Kolejowym... Arek Straż Miejska 1 listopda (1) Serdeczne dzięki za sprawną akcję kierowania ruchem w okolicy cmentarza... Grażyna Dbamy o zieleń (1) W dniu 13.10 2018. zgłosiłem do straży miejskiej iż na miejskim pasie... SZczęśliwy mieszkaniec Koncowka ulicy Orlowskiej (1) Na końcu ulicy Orlowskiej znajduje się znak B1 zakaz ruchu po obu stronach .... Mieszkaniec Żenada a nie straż miejska! (1) Dzwoniłam na straż miejską ze zgłoszeniem. Pan z dyspozytorni powiadomił... Mika Kompetencje Straży Miejskiej (1) Jakie kompetencje ma Straż Miejska? Miałam sytuację zablokowania bramy... Luna Po co nam straż miejska ? (2) Nowe znaki w mieście (szczególnie na sezon letni) to żniwa dla tych nierobów... Joy:-) Miłe zaskoczenie. (1) W dniu 19.05.2018 nieumyślnie zaparkowałem samochód w niedozwolonym miejscu.... Krzysztof. W.